Abs Işığı Yanıp Duruyoo Sönmediii?

_SeRcAn_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
DÜn aksam saat 9 gibi el freni ile hareket yaptım abs ışığı yandı arabam otamatik olduğu için 1 kac kere daha olmustu ama sonra sönüyoduu o yüzden pek önemsemedim dün aksamdan bu yana hala sönmedi ne yapacağımı bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum!!!

arkadasım el freni ile bu soğuk havalarda ne işin var. aracım otomatik diyorsun zaten. P'deyken zaten hareket etmez arac şanzumanı kitler. servise git tech2 ye baglasınlar silsinler hatayı tabi baska bir sorun yoksa.

cok saol bacadir28 bir anlık gaza gelme diyelim yaa şimdi pişman oldum ama iş işten geçtii tabide yine bize opan yolu görüldü desenee :(:(

evet tech 2 cihazına bağlatım hata kodunu pc ile silecekler,

ewet Yaşım 17

Bugünkü gazetelerde İstanbul Küçükçekmece - Kanarya'da 62 yaşındaki bir yayanın (kaldırımda yürürken), 15 yaşındaki bir çocuğun kullandığı arabanın akrobatik hareketler sonrası attığı takla ile ölümünden bahsediliyor. Allah vermeye aynısı başına gelse ne hissederdin?

Bugünkü gazetelerde İstanbul Küçükçekmece - Kanarya'da 62 yaşındaki bir yayanın (kaldırımda yürürken), 15 yaşındaki bir çocuğun kullandığı arabanın akrobatik hareketler sonrası attığı takla ile ölümünden bahsediliyor. Allah vermeye aynısı başına gelse ne hissederdin?

kardeş allah kimsenin basına wermesnde insan vicdan azabından kahrolur zaten bi daha asla araba kullanmazdım da ben dikkat ediyorum genellikle bos alanlarda yapıyorum ama ne kadar dikkat etsende bi toparlayamazsam kendime bile zarar werebilirm...

dikkatli olmak lazım,hem kendine hem arabana yazık be kardeşim...

aynı sornun bi benzeri başıma geldi kıs arkadasımın gazına geldim tansasın arkasındaki boş yolda el fireni çekilik döndürmeye çalıştım ve her kontağı çevirdiimde sönen hidrolik simgesi durmadan yanıo ve el fireni inikken kırmızı ! simgesi yanıo ne yapmlıyım yardım son zamanlarda direksiyon sertleşti :S :S :S

Geri