ABS Iptali ?

bguzelsoy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ArKadaslar sol ön porya arizali simdi benim ABS isigi yaniyor sert firen yaptigimda bazen titresim var bazen yok simdi bunun anlami abs bazen calisiyor bazen calismiyor mu ? Veya isik yandiginda butun lastiklerde abs iptal mi oluyor ? Ve sol ön porya degistigi an bu olay duzelicek mi ?

Benzer Sorun Bendede Vardi
ABS ışığı yandığı sürece abs devreden çıkar normal fren olur freni kökleyince kızaklama yapar.
poryadan olduğundan eminmisin
Bilgisayara Bağlat Sorunun Kesinleşsin Abs Rölesi Arizasi Veriyosa Elektronik Bir Problem Var Ama Poryadansa Poryaya Baktir. Ama Sakin Beyine Bakacağiz Içini Açmamiz Lazim Derse Elletme Büyük Hasarlar Verebiliyolar.
Ben De 250 Milyona Yapilabilecek Bir Tamir Varken Kurcaladiklari Için 450 Lira ödedim Ama Adamlar Hakkini Verdiler Tertemiz Garantili Hallettiler.

Son düzenleme:
Bilgisayara bagladilar Sol ön porya arizali dediler..Zaten sol kapidan kazali arac heralde o kaza aninda anlasilan zarar görmus...

Bilgisayara bagladilar Sol ön porya arizali dediler..Zaten sol kapidan kazali arac heralde o kaza aninda anlasilan zarar görmus...
evet zarar görmüş kaza anında

Geri