abs devreye girdiğinde abs lambası yanar mı

teoman477

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar abs devreye girdiğinde abs lambası yanar mı?
araç vectra c2

İt
arkadaslar abs devreye girdiğinde abs lambası yanar mı?
araç vectra c2

Aracı çalıştırdığınizda tüm ikaz ışıkları gibi oda söner.Lakin ani fren aninda devreye girdiginde gostergede abs ışığını anlık görebilirsiniz.Devreden çıktığında gene sonecektir. Hicbir zaman sonmuyor ise ariza sözkonusudur

Abs, Yanmaz, Esp de araca göre yanıyor.

Devredeyken yandiĞini hİÇ gÖrmedİm. Esp yaniyor

Abs yanmaz benimki yanmıyor en azından, sıkıntı olabilir bence bir gösterin

Abs, Yanmaz, Esp de araca göre yanıyor.[/QUaken

Kendi aracimda sert frende abs ışığı yandi sonra sondu pedal tepkide veriyor. E araca göre değişiklik olur mu öyle?Ben mi yanlış hatırlıyorum anlamadım :/

Son düzenleme:
Hyundai accent eralarda yandığını görmüştüm ama benim Astra h de yanmıyor.ani hareketlerde esp yanıyor.

Corsa D lerde fren sorunu yaşayanları okuduk. Fren hidroliği içinde yeni aracınız. Bir daha yapmamasını ummalısınız. Arıza kayıt etti ise cihazla bakabilirsiniz.

Hyundai accent eralarda yandığını görmüştüm ama benim Astra h de yanmıyor.ani hareketlerde esp yanıyor.
Hyundai'lerde abs isigina ayni zamanda seviye musurude bagli. Yag seviyeniz kritikteyse sert pedal tepkilerinde yanabiliyor.

Opelde ariza olmadan yanmiyor, bu nedenle bilgisayara baglayip bakmak gerekiyor. Frenaj sonrasi sonmesi sensor ihtimalini isaret ediyor.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanmaz, iki ihtimaliniz var ya fren hidroliginiz azalmistir, bunu kendiniz kontrol edebilirsiniz, hidroluk kabindan biraz daha ekleyebilirsiniz ve debriyajinizin havasini alirsiniz 2 ay sizi goturur araciniz daha sonra debriyaj alt merkezinizi degistirirsiniz hallolur probleminiz. Yada yakin zamanda fren balatasi degistirdiniz, degistiriginiz sirada fren pabuclarindan sizinti yapti, sadece ekleme yapip bekleyiniz 2 ay sonra debriyajiniz bombos olmazsa bir sabah uyandiginizda tel kopmus gibi gonul rahatligiyla kullanmaya devam edebilirsiniz.

Merkezi degistirmeden, fren balatalarina baktirin hidrolik akintilari var mi?

Geri