ABS Çilesi

kardeş sen dediğimi yaptınmı? abs beyin soketini söküp balata spreyi ile temizle, güzelce tak.

sensörün sıcak hava ile alakası olmaz

kardeş sen dediğimi yaptınmı? abs beyin soketini söküp balata spreyi ile temizle, güzelce tak.

sensörün sıcak hava ile alakası olmaz

haldun bey olurmu oyle sey bu konuda kesin bir yargiya varmak kontrol edilmeden olmaz, o porya dan cikan tesisatin yolu komple kontrol edilmeli, abs beyni icindeki kilcal kablosunun lehimleri gitti ise bu hata sensorden degil abs beynindendir. O yuzden dirki...

Ne kesin olarak poryadir denebilir, ne abs soketi, nede abs beyni.

Sirasi ile kolaydan zora, ucuzdan pahaliya sekilinde bakilmalidir.:bir:

Kizmayin yine sizinle farkli dusunduk :dil:

benim çözümün bir maliyeti yok, 5 dk sürüyor, denemekte fayda var eğer olmazsa zaten usta işi, bir denesin bakalım, sonucu görelim

benim çözümün bir maliyeti yok, 5 dk sürüyor, denemekte fayda var eğer olmazsa zaten usta işi, bir denesin bakalım, sonucu görelim

buna bir sey demiyorum zaten yapilacaklar icindeki ilk olanlardan biri bu...

eyvallah ustalar şimdilik müdahale edemiyorum samsundaki ustama bıraktım işi. mazot pompası falan derken üst üste geldi zaten olmadı söndürüp söndürüp kullanacağım ama ondan önce aybaşında samsuna döndüğümde önce kesin teşhisi koyacağım.

Arkadaşlar aynı sıkıntı benim araçta da var. Ben sol tekerdeki sensörü değiştirdim yine ışık sönmedi. Hatta tesisatı sigorta panosuna kadar kontrol ettim bir sonuca ulaşamadım. Yetkili servise götürdüğümde ''ABS beyni arızalı. Parçalarda kampanya var beyni 2400 (ikibindörtyüz tl) ye değiştiririz'' diyorlar. Maalesef bulunduğum ilde de bu iştena anlayan kimse olmadığı için araçta ABS olmadan geziyorum.

Konuyu açan arkadaş çözüm bulabildiysen cevap yazarsan sevinirim. TŞK.

Geri