• Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
    https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp

ABS baglantı ?

anjelotkral

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar sofor koltugunun alt kenarısında bulunan boru gıbı bırseye abs kabloları baglanıyor herhalde benımkılrın o borunun gırısınden kopmus gecen tamır ederken gordum bunun baglı olması veya olmaması neyı tetıklıyor benım ıcın ABS ıcın zararı varmı ne yapmalıyım

ABS mi airbag mi? Koltuğunuz altında ABS hiç duymamıştım ama bende bilemedim.

ABS değil Airbag Kemer gerdiricinin tüpü.
Allah korusun olası kaza anında kemer gerdiricin çalışmaz hava yastığına erken çarparsın.

7175_emniyet%20kemeri%20sol%20astra-g.jpg

ABS değil Airbag Kemer gerdiricinin tüpü.
Allah korusun olası kaza anında kemer gerdiricin çalışmaz hava yastığına erken çarparsın.

7175_emniyet%20kemeri%20sol%20astra-g.jpg

kusura bakmayın sımdı mesajlarınızı okuyunca anladım yanlıs yazdıgmı airbag baglantıısı olcaktı mokıa arkadasımızın paylastıgı resımdekı sey
kemer normal bı tepkımem de bıle sıkıstırıyor kendını bunun asıl amacı ?

kusura bakmayın sımdı mesajlarınızı okuyunca anladım yanlıs yazdıgmı airbag baglantıısı olcaktı mokıa arkadasımızın paylastıgı resımdekı sey
kemer normal bı tepkımem de bıle sıkıstırıyor kendını bunun asıl amacı ?

O hızlardaki kazalarda kemer kaçırmasa bile, insan vücudu sıkışır. Yani belimizdeki kemer gibi düşün, sıkı ama istersen göbeğini çekip bir delik daha sıkabilirsin. O boşluk yüzünden öne daha ileri, hızlı vurursun. Hava yastığı ile yaralanmanı önler.

pekı benımkının tamırı mumkunmu sadece kabloları kopmus veya yenısı ne kadardır

pekı benımkının tamırı mumkunmu sadece kabloları kopmus veya yenısı ne kadardır

Kablo ise halledilir, zaten 1 kez kullanılıyor, patladı mı kemer tokasında sarı ünlem işaretli parça çıkar, değiştirmeniz için.

içini sökptemi tamir edeceğiz yoksa ustaların yapabılecegı bırsey mı sokumu nasıldır ?

Geri