abiler bi yardım edin kardeşinizin mutluluğu için:)

Fazla klasik değil mi?

Çok klasik bence :D Kız olsam kabul etmem artık gülü mülü,gül ne yav :D

Sen talebesin kardeşim, çiçeğe böceğe ilk günden alıştırırsan yandın demektir.

Sakın sakın çiçek böcek alma...Bende yaptım o hatayı bi keresinde gönderim gülü...O gün nasıl iltifat nasıl sözler.Tanıyalım birbirimizi dedi peki dedim.Ertesi gün 14 şubat sabahı günaydın sevgililer günün kutlu olsun die bi msj attım sadece...Çok sırnaşmışım,sıkılmış falan...Hönk oldum resmen.Sanki dün o iltifatları yapan kendisi değil...Emre nin dediği gibi ipler sende olsun,kaçan kowalanır...Cool ol,kızı güldür ama mesafe olsun...Balın tadını alsın zaten o arı gibi peşinde gezer...Bu arada bu olay geçen sene başıma geldi :kop:

Hiçbirşey alma,daha bismillah bu kadar baştan ipleri verme eline...Zaten açıldığında seni kabul edip etmeyeceğini bilmiyorsun...Ne kadar az değer verirsen o kadar değer görüyorsun ben bunu anladım valla..
Olayın özeti bu valla :)

cem bendede aynı mevzu var araya aracı soktum bakalım haftaya ne olur bılınmez teklıf gıdecek en fazla tersleyebılır :D

cem bendede aynı mevzu var araya aracı soktum bakalım haftaya ne olur bılınmez teklıf gıdecek en fazla tersleyebılır :D

kanka insallah olur ama kulaktan kulagadaki gibi farkli bir sey gitmesin :D:D:D

Kardeşim bu işler aracı ile olmaz gidip kendin yüzüne söliyeceksin.Ben artık öle yapıorum :) Seviorum uleeeen de wur yumruğu masaya... :kop::kop:

Bayanlar her ne kadar beyaz atlı prens,centilmen lerden hoşlanıyorum deselerde,kaba değer wermeyen tiplere aşık oluyorlar...

Kardeşim bu işler aracı ile olmaz gidip kendin yüzüne söliyeceksin.Ben artık öle yapıorum :) Seviorum uleeeen de wur yumruğu masaya... :kop::kop:

Bayanlar her ne kadar beyaz atlı prens,centilmen lerden hoşlanıyorum deselerde,kaba değer wermeyen tiplere aşık oluyorlar...
kardeş memur sıfatında ben işcıyım bende bılıyom demesını işimden olmak ıstemıyorum :D:D

Geri