abiler bi yardım edin kardeşinizin mutluluğu için:)

ne bilim yaw:)

ama sunu söyleyim ilk bulusmada gül alma bence :) bende öyle yapacaktım kız 1 hafta içinde baskasına kactı :) acaba eksozun sesinimi begenmedi diye düşünmüştüm :):)

ama sunu söyleyim ilk bulusmada gül alma bence :) bende öyle yapacaktım kız 1 hafta içinde baskasına kactı :) acaba eksozun sesinimi begenmedi diye düşünmüştüm :):)
daha açılmadım kıza açılcam daha bilmiyo yani

Kaktüs al :D

Bir kırmızı, bir beyaz, bir de sarı gülün çevresini kaplayacak kadar (10'u bulmaz) papatya ile çembere al buket yaptır ve git. Onaylı.

Sarmadıysa, fazla abartıya kaçmadan zarif bir karışık yaptır.

Son düzenleme:
Ya da çiçeği boşver. :D Al bi tane büyük ayıcık,koy arabanın arkasına gördüğü anda bayılsın. :D :kop:

Her çiçeğin bi anlamı varmış...Bunları öğren, ne hissediyosan onu anlatan bi çiçek al...Sen, ben bilmesekte kızlar o anlamları bilirler...O da sonuçta ona karşı ne hissettiğini anlar herhalde...

Sen çiçek alcam dedin diye söylüyorum yoksa şahsi fikrim hiç bulaşma...Bi demet çiçeğin en dandiği 25 TL desen 25 TL'ye bi dünya LPG alır bi sürü yol gidersin...;) :) Hiç bulaşmamak en iyisi... ;)

Bulaşmayan bi pişman, bulaşan bin pişman...Yanlızlık iyidir, iyi... ;)

orkide al sonuç garanti olsun;)

çiçek falan alma ne o 80ler ibo hülya filmlerinden fırlamış gibi :D daha açılmadım diyosun bunlara gerek yok bence hatta konuşmana gerek yok ztn senin tavırlarında anlıcaktır he anlamazsa illaki bikaç kelime etmen gerekir ama bunun içinde çiçege gerek yok illede bişey alıcam diosan Burak yazmış onun dediği gibi ayıcık falan al bu aralar daha hit onlar :)

tabi bunlar benim fikrim bunları yaparsın başarısız olursan karışmam sorumluluk almıyorum :D

Hiçbirşey alma,daha bismillah bu kadar baştan ipleri verme eline...Zaten açıldığında seni kabul edip etmeyeceğini bilmiyorsun...Ne kadar az değer verirsen o kadar değer görüyorsun ben bunu anladım valla..

Geri