abiler bi yardım edin kardeşinizin mutluluğu için:)

izmirlicem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
abiler arkadaşlar hepinize slm.bayadır hoşlandığım biri var ve açılmayı düşünüyorum 2-3 gün içinde.şimdi ama çiçek alcam hangi çiçeği almalıyım?hangisiyle daha çok etkilerim yardımlarınız lzm.inşallah bu yanlızlıktan kurtulcam.sizce hangi çiçeği almalıyım?

abiler arkadaşlar hepinize slm.bayadır hoşlandığım biri var ve açılmayı düşünüyorum 2-3 gün içinde.şimdi ama çiçek alcam hangi çiçeği almalıyım?hangisiyle daha çok etkilerim yardımlarınız lzm.inşallah bu yanlızlıktan kurtulcam.sizce hangi çiçeği almalıyım?

kardeşim kızın huyunu suyunu bilmiyoruzki. her kız başka bir çiçek sever. keşke hangi çiçek sevdiğini bi şekilde öğrenseydin önceden. mesela msnden falan kızın bir arkadaşına çaktırmadan sorabilirsin. allah kolaylık versin :)

kardeşim kızın huyunu suyunu bilmiyoruzki. her kız başka bir çiçek sever. keşke hangi çiçek sevdiğini bi şekilde öğrenseydin önceden. mesela msnden falan kızın bir arkadaşına çaktırmadan sorabilirsin. allah kolaylık versin :)
valla arkadaşı öğrenmeye çalışıcak.öğrenemesse ama kırmızı gül düşünüyoeum nsl olurki?

Çiçek çiçektir yaa :D Ama kırmızı gül iyidir

valla arkadaşı öğrenmeye çalışıcak.öğrenemesse ama kırmızı gül düşünüyoeum nsl olurki?

hiç bir fikrim yok :) inş. arkadaşı öğrenebilir yoksa kızın sevdiği çiçeği alman şansa kalıcak kardeşim :)

Kizin huyunu suyunu blmem ama cicegi sevenler kadar nefret edip cok itici gorenleride var dikkat et :)

bence kırmızı gül klasik olur en zor bulunan nadir güllerden birisi sarı güldür etkileyici olabilir diye düşünüyorum

aslında sar gül azalan sevgiyi ifade eder bazı yerlerde de çok büyük aşklar için olduğu söylenir...

karar senin ama ben olsam kardelen getirtirdim duygulu bir bayansa anlamını bilir zaten ;)

Kırmızı gül iyidir. :) :D

beyaz gül nsl olur acaba?

kırmızı kırmızı beyaz o ney öyle cenazeye gidermiş gibi :)

Geri