Abi kopmuş :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim astrayıda salağım teki 3.viteste rampada kaldırmaya çalışıyordu. in dedim arabadan adama direk. neymiş debriyajı deniyormuş... bende takılmam boyaya fazla ama babam sıkıntılıdır biraz o konuda :D değişeni varsa bitmiştir o araba gözünde :)

3. viteste rampada araba kaldırarak debriyaj denendiğini ilk defa duydum :D

3. viteste rampada araba kaldırarak debriyaj denendiğini ilk defa duydum :D

abi adam imamdı zaten :D bizim oranın imamları broadwayden başka arabaya binmemişler gelmiş benim arabanın debriyajını deniyor :D giderken o gitti gelirken beni görünce babam direksiyonda noldu dedi 3.viteste rampada kalkmaya çalıştı dedim. arabayı çek anahtarı dükkana getir dedi babam direk çekti gitti :)

gülmekten karnıma ağrılar girdi =))) 3. viteste rampada kalmak nedir ya ?

abi adam imamdı zaten :D bizim oranın imamları broadwayden başka arabaya binmemişler gelmiş benim arabanın debriyajını deniyor :D giderken o gitti gelirken beni görünce babam direksiyonda noldu dedi 3.viteste rampada kalkmaya çalıştı dedim. arabayı çek anahtarı dükkana getir dedi babam direk çekti gitti :)

Baban işi biliyo :D

adamın arabası zaten kıymetli duyunca rengi değişti valla :D bir tanede çankırıdan geldi adama 2 kapı sacında ya değişme yada oynama var dedik telefonda geldi demesinmi avrupa araçlarında iki kapı sacında sıkıntı varsa kaldır at gibisinden birşeyler söyledi. babam 30 milyarda versen sana bu arabayı vermem dedi adamları kovdu :D

adamın arabası zaten kıymetli duyunca rengi değişti valla :D bir tanede çankırıdan geldi adama 2 kapı sacında ya değişme yada oynama var dedik telefonda geldi demesinmi avrupa araçlarında iki kapı sacında sıkıntı varsa kaldır at gibisinden birşeyler söyledi. babam 30 milyarda versen sana bu arabayı vermem dedi adamları kovdu :D

Benim bir arkadaşım var.Taksi çıkması avrupa araç alır.Onu toplar bir güzl motoruna kadar yaptırır.Dışını orjinal rengine boyatır ama yarım yamalak işi de sevmez.Aracı binici aracı olacak şekle getirir.İşi bilmeyen anlamaz bile, koltuk döşemelerini bile değiştirir.Ona göre belirler alacağı aracın fiyatınıda markasınıda.Topladıktan sonra satılığa verip üstüne de yazar taksi çıkması diye.Örnek veriyorum 25 lira ikinci el değeri olan bir aracı 12-13 e alır, ona 5 lira masraf yapar, 20 liraya satılığa koyar.Bunun dışında sabit gelirli bir işi olduğu için 2 lira yada 3 lira kar etse ona yeter.Ben sıfır hatalı araca onun bulduğu kadar müşteri bulamadım şimdiye kadar.Taksi çıkması diye yazdığı halde günde hiç aramasa 5 kişi arar.Alanda hiç halinden şikayet etmez.Bir de işin bu yönü var :)

Bi kaç ay önce Vectramı satıp Passat almayı planlıyordum. Neyse aracımı sahibinden.com a koydum. 2 gün durdu aracım sonra geri kaldırdım ilanı. 4 ya da 5 kere aradılar. Gelen aramaların hepsi ''bu araba ne renk kardeş ,sonradanmı boyattın ilk defa görüyorum'' :D İnsanın psikolojisini bozuyolar ya renk sormak için aranırmı kardeşim :D

Bu arada garaj olayına üzüldüm gerçekten çok talihsizce bir olaymış. 3 vites debriyaj denemeside bi o kadar ustaca bir olaymış :D

Geri