Abart Egsoz Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haydut25

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar yeğenime aldığımız araca abart egsoz takmaması konusunda sıkı uyarılarım sonucunda bir abart egsoz tipi olduğunu ve aracın normal sesi kadar ses çıkardığını fakat sadece sesi borudan çıkarmış gibi çıkardığını hatta bir apartmanın önünden geçerken sonuna kadar gaza bassa bile giriş katındakilerin bile rahatsız etmeyeceğini söyledi.

Sorum şu.Bu abart egsozların böyle bir çeşidi varmı yoksa bizim yeğen benimi keklemeye çalışıyor :D

Dikkat et abi heran herşey olabilir :D

var abi çeşit çeşit herşey var. İstediğin her ses tonunda egsoz bulabilirsin

var abi çeşit çeşit herşey var. İstediğin her ses tonunda egsoz bulabilirsin

O zaman izin verimde yaptırsın bari.Nasılsa fazla ses yaparsa o egsozu kafasına geçireceğimi biliyor böyle bir seçenek varsa onu uygular :)

Bence sizin yeğen motorlu egzos diye tabir ettiğimiz seçenekten kullanacak, apartmanın önüne geldiğinde kapalı, farklı yollarda açık şekilde nabza göre şerbet verip hem sizin hemde kendi isteklerini karşılayacak gibi bi izlenim aldım ben :)

Bence sizin yeğen motorlu egzos diye tabir ettiğimiz seçenekten kullanacak, apartmanın önüne geldiğinde kapalı, farklı yollarda açık şekilde nabza göre şerbet verip hem sizin hemde kendi isteklerini karşılayacak gibi bi izlenim aldım ben :)

Başına gelecekleri biliyo kendi bilir :D Nasılsa işten anlayan birine kontrol ettireceğimi biliyo :D

Öyle bir egzost yok abi :) Ama vanalı egzost yaptırıp seni keklemeye çalışabilir.Bence izin ver vanalı yaptırsın :)

Madem ses yapmayacak egsoz parası vermenin ne anlamı var de, alsın krom bir egsoz ucu taksın orjinalin üzerine :D

vanalı taktırmak daha mantıklı. dayısının yanında sessiz dayısı yokken bağıran bir arabaya binmek daha iyi olur arkadaş için =)

Geri