A1 DE gazdan ayagını cekınce sarsıntı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adlaykut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adlaykut

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam
astra 1.3 cdtı kullancısıyım 2 el aldım 2007 model,sorum su yakıtı en ıyısı koyuyorum ama a1 deyken ayagımı gazdan cekınce araba kendını ılerı atıyor??bu normal mı aacaba A2 yada ılerı vıtsler de Bu olmuyor....

saygılar

kompressöre yüklüyordur...kısmen normal..robotize şanzımanda yaşanabilecek şeyler..

easy şanzımanda oluyor o araç düşük viteste kompresyon yaptığından kaynaklı olması lazım...

easy şanzımanda oluyor o araç düşük viteste kompresyon yaptığından kaynaklı olması lazım...

yınede gıtcemm servıse kafam takıldı!!!!!

şöyle düşünün manuel vitesli bir arabada 1.viteste 3000 devire kadar bastınız ve ayağınızı gazdan çekerseniz araba kompresyon yaptığı için yığılır. aynı mantık...

evet arkadaslar yetkılı servıse goturdum sorun yok boyle dedı alıs yada begenmezssen sat dedı kafaya takmıs olmak bu olsa gerek ustanın o lafındann sonra tabıı hıc sorun kalmadı!!!!!

ukelalık bu olsa gerek. Beğenmezsen sat ne demek yahu... dediğim gibi manuel şanzımana göre biraz daha sert olabilir caner'inde dediği gibi robotize şanzıman olduğu için...

ukelalık bu olsa gerek. Beğenmezsen sat ne demek yahu... dediğim gibi manuel şanzımana göre biraz daha sert olabilir caner'inde dediği gibi robotize şanzıman olduğu için...

yanı bu arabaların huyu bu dedı degıstırebılırsın dedı tam olarak bu kelımeyı kullanmadı)))ama ona getırdı zaten takmıyorum artık kafam rahatladı))

Geri