Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.
diğer türlü hiç bir işe yaramıyordu bi artısı yoktu benim için bende değerlendirdimDERSİMLİ link' Alıntı:kerim kardeşim sen hepten kapatmışsın sağı solu, uygulama güzelde zaten görememkten şikayet ediyoruz böyle daha zor olmuyormu?
usb nin altındaki boşluktaki ne acaba. ekolayzer tarzı bir şey mikerim link' Alıntı:ben oranın gerek oldugunu düşündüğüm için oraya hoparlör koymayı tercih ettim ;D
![]()
Yolcu tarafındaki guneslikte yapışık olan ortasi siyah cevresi beyaz dikdortgen şeyi merak ettim ben de...kerim link' Alıntı:ben oranın gerek oldugunu düşündüğüm için oraya hoparlör koymayı tercih ettim ;D
![]()
ordaki bit one işlemci ses sistemini 2 kat güçlendiriyordinojasie link' Alıntı:usb nin altındaki boşluktaki ne acaba. ekolayzer tarzı bir şey mi
kasetdiğin şey ogs cihazı yağmur sensörsünün ordakini diyosun dimigradient link' Alıntı:Yolcu tarafındaki guneslikte yapışık olan ortasi siyah cevresi beyaz dikdortgen şeyi merak ettim ben de...
tamam ben yanlış anlamaşım ;D o arabayı sıfır alırken üzerinde vardı etiketBiG_BOSS ® link' Alıntı:sağ taraftaki, ön yolcu koltuğu tarafındaki güneşliğin üstündekini diyor![]()
bence yanlış yeri anladınız yinekerim link' Alıntı:tamam ben yanlış anlamaşım ;D o arabayı sıfır alırken üzerinde vardı etiket