27 Ocak 2012 #1 irmscher1907 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Ocak 2009 Mesajlar 246 Tepkime puanı 4 Puanları 0 Yaş 47 aracınızın a sütununun görüşünüzü özellikle virajlarda dönüşlerde engellediğini düşünüyormusunuz ?
27 Ocak 2012 #2 M MeRt2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Tem 2011 Mesajlar 9,791 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 Ynt: A sütünu görüşünüzü engelliyormu ? Evet görüşü etkiliyor. Sadece oda değil, sağdaki de etkiliyor. Araçlarımızın geri görüşüde zayıf
Ynt: A sütünu görüşünüzü engelliyormu ? Evet görüşü etkiliyor. Sadece oda değil, sağdaki de etkiliyor. Araçlarımızın geri görüşüde zayıf
27 Ocak 2012 #3 O onder12 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ocak 2012 Mesajlar 192 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 Ynt: A sütünu görüşünüzü engelliyormu ? çok azda olsa bazı açılarda engelliyor evet. kafayı ileti geri yapıcaz artık her güzelin bir kusuru vardır mantığı ne yazıkki
Ynt: A sütünu görüşünüzü engelliyormu ? çok azda olsa bazı açılarda engelliyor evet. kafayı ileti geri yapıcaz artık her güzelin bir kusuru vardır mantığı ne yazıkki
27 Ocak 2012 #4 S Sting Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Eki 2011 Mesajlar 1,201 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 43 Ynt: A sütünu görüşünüzü engelliyormu ? bizim astralarda yanlara ve arkaya bakmak gibi bir şeye gerek duymamışlar nede olsa sol şerit bizim kahka536 kahka536 malesef engelliyor yanlar ve arka görüş kısıtlı
Ynt: A sütünu görüşünüzü engelliyormu ? bizim astralarda yanlara ve arkaya bakmak gibi bir şeye gerek duymamışlar nede olsa sol şerit bizim kahka536 kahka536 malesef engelliyor yanlar ve arka görüş kısıtlı
28 Ocak 2012 #5 GNSpower Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 3 Eki 2011 Mesajlar 12,968 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 43 Ynt: A sütünu görüşünüzü engelliyormu ? Valla arabayla tali yoldan çıkarken gerçekten zorluyor bazen.
Ynt: A sütünu görüşünüzü engelliyormu ? Valla arabayla tali yoldan çıkarken gerçekten zorluyor bazen.
28 Ocak 2012 #6 G gradient Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Ocak 2012 Mesajlar 2,296 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 53 Ynt: A sütünu görüşünüzü engelliyormu ? Kesinlikle görüşü kısıtlıyor. Park sensörleri önemli. Tali yoldan çıkarken de boyun egzersizi yaptırıyor. 002tuhaff
Ynt: A sütünu görüşünüzü engelliyormu ? Kesinlikle görüşü kısıtlıyor. Park sensörleri önemli. Tali yoldan çıkarken de boyun egzersizi yaptırıyor. 002tuhaff
28 Ocak 2012 #7 Bye_Bye Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Tem 2014 Mesajlar 10,152 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 43 Ynt: A sütünu görüşünüzü engelliyormu ? daha öncede bunu konuşmuştuk bu bahsedilen direkler güvenlik amaçlı ya da tasarım açısından daha kalın yapılmış ama görüşü kısıtladığı da bir gerçek
Ynt: A sütünu görüşünüzü engelliyormu ? daha öncede bunu konuşmuştuk bu bahsedilen direkler güvenlik amaçlı ya da tasarım açısından daha kalın yapılmış ama görüşü kısıtladığı da bir gerçek
28 Ocak 2012 #8 U ugurdogan__ Bilgi Girilmemiş Ynt: A sütünu görüşünüzü engelliyormu ? kesinlikle etkiliyor.öne eğilmek zorunda kalıyorum görebilmek için.
Ynt: A sütünu görüşünüzü engelliyormu ? kesinlikle etkiliyor.öne eğilmek zorunda kalıyorum görebilmek için.
28 Ocak 2012 #9 T Tamkan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Mar 2011 Mesajlar 1,297 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 51 Ynt: A sütünu görüşünüzü engelliyormu ? Engellemiyor diyen yalan söyler
28 Ocak 2012 #10 B bahadircakir Bilgi Girilmemiş Ynt: A sütünu görüşünüzü engelliyormu ? Engelliyor yaa ben birde yatarak kullandığım için baya sıkıntı çekiyorum.
Ynt: A sütünu görüşünüzü engelliyormu ? Engelliyor yaa ben birde yatarak kullandığım için baya sıkıntı çekiyorum.