99 model 200 bin km deki opel astra 1.6 cd nin değeri nedir bilen varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kıelli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kıelli

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar slm herkese bi tanıdığımda 99 model astra G kasa 1.6 CD var kaput değişmiş ve bi kaç parcada da boya var ve 200,000km de 13 veya 14 bin YTL.gibi bi fiyat düşünüyo araca,bende aracı almayı düşünüyom sizce gercek değeri nedir aracın yardımcı olursanız sevinirim.:)

usta fiyat o civarlarda ama kaput değişmiş satarken zorlanırsın artı 200bin hiç de az bir rakam değil sana muhakkak masraf açacaktır bence 13-14 vereceğine 15 ve temizini bul ben olsam bu aracı almam

bencede 9 nerdeyse 10 yaşında olcak bi araba ve 200.000 km de o paraya alınmaz.. siteden biri 40.000 kmde 2004 model corsa enjoy alcaktı mesela 17 milyara.. arada 5 yaş ve 160.000 km fark var, tabiki astra almak istiosan corsa gözüne hoş gelmez ama...
şahsen ben alırken sıfır olsun opel olsun en ucuzu olsun dedm ve 1.2 essentia corsa aldım 22.5 milyara
bence sende 2003 2004 model fazla km yapmamış bi araba bul.. parana göre corsa yada astra..
adam o astrayı kim bilir en fazla 25 milyara almıştır tahminim aradan 9 sene geçmiş 200.000 km kullanmış 10 milyar eksiğine satıo.. zaten daha ilk sene 2 3 milyar düşüo en az.. bence alınmaz 11-12 ye verse mesela o zman cazip olabilir ama bilmiorum..

aracla ilgili bilgi!

Arkadaşlar bnm zaten aracım var(üye otomobillerden görebilirsiniz) bunu 2 inci araç olarak düşünüyom ve adama bi fiyat teklif etmem lazım onu da şu an için bilemediğim için sizlere bi sorim dedim.:)

benim arabam 130binde 99 model astra cd 1.6 lpgli. bi ihtiyacım çıkmıştı az kalsın 16ya satıyodum. sonra vazgeçtim satmaktan.

12.5 bence benim ankara da arkadaşımda var inş ben alcam yıl başına daha 88.000 de 14 e kapatırım :D

cok para gıder gsi alırım en temızınden :D

Eğer bakımları zamanında yapılan bir araba ise bence alınır.Bakımlı ise 400000 km ye kadar yolu var.

benim aracımda 96 model 210 binde ama en ufak sorun çıkmadı motordan.. eğer araç arkadaşında ve bakımlarını yaptırdığını biliyosan al..

sfi makına 540 bın gıtmıstı bılmıyourm hala ama ne oldugunuu benden sonra motor yapmıslardır :D

Geri