99 astra g 1.6 16v parçaları lazım yardım lütfen......

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan idleboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

idleboy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2 rot başı , 2 rot kolu , viraj denge askıları , triger seti , baskı balata , on fren balatası bunlara ıhtıyacım var fıyat verebılecek olan arkadaslar ya da tanıdıgı olanla r yardımcı olurlarsa sevınırım sımdıden tesekkurler

Benim Bildiğim Yer Var Ama Sana Uzak Kalir Mi Bilmem Mesela Ben Z Rotu Nu 20 Ytl Ye Almiştim Sol Ayna 15 Gibi Fiyatlar Veren Bi Yer Aksaraya Yakinsan Yardimci Olurum...

bj6766' Alıntı:
Benim Bildiğim Yer Var Ama Sana Uzak Kalir Mi Bilmem Mesela Ben Z Rotu Nu 20 Ytl Ye Almiştim Sol Ayna 15 Gibi Fiyatlar Veren Bi Yer Aksaraya Yakinsan Yardimci Olurum...
beykozda oturuyorum uzak olur saol yınede ben maslakta bı yer buldum ama fıyatlardan anlamadıgım ıcın pahalı mı normal mı nedır anlayamadım fıyatları buraya yazayım en ıyısı
Rot Kolu * 2 : 40 YTL
Rot Başı * 2 : 35 YTL
Viraj Demir Askıları * 2 : 30 YTL
Baskı Balata : 150 YTL
Triger Seti : 125 YTL
Ön Fren Balatası : 40 YTL
Klime gaz dolumu : 100 YTL
Total : 520 YTL + işçilik : 700 YTL

Ben beykozda oturuyorum buraya cok uzak olmamak kaydıyla her yer olabılır tesekkurler

neyse geçmiş olsun baya tutuyomuş ama ii dağıtmışsın valla sana haktır

ya aslında trıgerın zamanı var baskı balata degısmısken onu da degıstıreyım dıyorum onlar degısmısken on balataları da degıstırıcem onemlı olan su an rotlar ve en onemlısı vıraj denge askıları genel bı bakım yaptırmıs olucam yanı bı daha ugrasmam yaz gelıyo zaten

internette bi yer var istanbulda kendi yerlerindednde satış yapıyolar geçenlerde konu olarakta açıldı
aluçlar otomotiv hatta adresinide vereyim gir bi baktriger seti biraz daha ucuzdu sitede olmatan parçalarıda kendi yerlerinden temin ediyolarmış
http://www.opelparcaci.com

birde burayla kıyasla

bende seninkine yakın bi bakım yapacağım amortisörleride değiştireceğim baya pahalıya geliyo ama arabaya bakmak lazım yaza doğru düşünüyorum

kolaygelsin sana

otto' Alıntı:
internette bi yer var istanbulda kendi yerlerindednde satış yapıyolar geçenlerde konu olarakta açıldı
aluçlar otomotiv hatta adresinide vereyim gir bi baktriger seti biraz daha ucuzdu sitede olmatan parçalarıda kendi yerlerinden temin ediyolarmış
http://www.opelparcaci.com

birde burayla kıyasla

bende seninkine yakın bi bakım yapacağım amortisörleride değiştireceğim baya pahalıya geliyo ama arabaya bakmak lazım yaza doğru düşünüyorum

kolaygelsin sana

bende ordan baktım ıste aradım sordum fıyat aldım aynı yer :D

anlasılan kımse yardımcı olmak ıstemıyor bende ne umıtler kurmustum

saol tesekkurler

Geri