98 Vectra 2.0 CD

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efes79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

efes79

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar iyi günler.

Geçen hafta sadece Opel ürünleri satan parçacıdan 7 liraya markasız bir hava filtresi aldım ve taktırdım. Yarın aynı şekilde polen de taktırmayı düşünüyorum. Sizce markalı mı almalıyım? Bir sorun teşkil eder mi? Sağolun iyi akşamlar.

Bir de soruma bir şey daha eklemek istiyorum. Yokuşlarda kalkarken, sakin kalkmama rağmen sanki patinaja düşüyor gibi araba. 50000 km de şuanda. Acaba baskı balata ile mi artık sorunumuz var? Teşekkürler..

Son düzenleme:
öncelikle imza alanınıza, AD-SOYAD yazmanız gerekiyor...

Yok mu acaba sorularıma yardımcı olabilecek arkadaşlar?

hava filtresi muadil takılabilir ama kaliteli olmasına özen göstermekte fayda var hava geçişi sağlıklı olmazsa araç çekişten düşebilir. polen filitresi içinde aynı şeyi söyleyebilirim ama çekişi etkilemez.

baskı balata kilometreden daha çok kullanımla alakalı bitebilir. bu yüzden baktırmanı tavsiye ederim.

muadiller genelde kağıt oluyor ve ömrü az oluyor

zaten markalılar 10 ytl yansanayı
lastıklerın kotu olabılır patınaja dusuyosa

Cevaplar için teşekkürler. Lastikler yeni ondan dolayı değil sanırım. Arabayı da hor kullanmadım 11 yıldır. Bakalım bugün gideyim olmadı değiştireyim hava filtresini de tekrar. Sağolun.

Hava filtresinin iyisini kötüsünü anlamanın bir yolu varmı arkadaşlar. Bir usta bana bir tarafından üflerken elini diğer tarafta tut, filtre kaliteliyse üflediğin havayı elinde hissedersin değilse hiç hava gelmez demişti. Sizce doğruluk payı varmı?

Geri