98 model BWM 320 i M Paket

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nvidiaa_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nvidiaa_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 96 model OPEL Vectra B GLS Otomatik vites arabam var . Sürekli içimden bişey bmw al bmw al die durtuyor arkadaşın tanıtığı bi galericide BMW 320 i var araça bindim kullandım araç manyak bişey. Arabayı gösterdim sanayide bi kaç ustaya tanıdıklarıma arabada sorun yok tek kafama takılan parça pahalı diyorlar masrafı çok oluyor diyorlar bunları duyduktan sonra kararsız kaldım . Önerileriniz nelerdir arkadaşlar.

Son düzenleme:
Araç senin içine sindiyse al derim ben. Hangi aracın parçası ucuz ki? Sıfır araç da almayacaksın illa sorun çıkaracak ama mis gibi BMW'ye bineceksin sonuçta.

kasko yaptırırsanız sorun olmaz

Benim bi kuzende senin gibi 97 Vectra B otomatik'ten, 98 3.20i otomatiğe geçti. Bir sorunu yok diye biliyorum. Bir tanıdığından almış. Parçaları pahalıymış dediğine göre. Şehiriçi kilometrede 350-400 kr yakıyor dedi. Bir kezde bindim. Harika arabalar.

BWMnin adı yeter. benimde şuan imkanım olsa direk alacağım araçlardan biridir 3.20ai ;) BMW markasının imajını en çok zedeleyen yönü elektronik aksam sorunlarıdır. ama malum şuan fabrikasyon üretimde olan araçlar içerisinde en fazla elektronik olan araçtır BMWler. birde şu var. BMW malesef sadece kendi yetkili servisinde yapılmalıdır. bizim araçlarımızda da var mesela bu durum az çok. usta en küçük bir yerde hata yaptımı başka bir yerden hemen sorun oluyor. yetkili servisten şaşma derim ben eğer BMW kullanıyorsan. evet parçaları opellere göre pahalıdır ama bırakta o kadar olsun. BMW :D

98 e 36 mi ? e46 mi? eger e 46 ise arka akislerinden sorun cikarmis ve toplatilip tamir edilmisti . Türkiyede durum nedir bilmiyorum orasini dikkatli kontrol ettirin derim ..

uzun bir süre E36 94 3.20 i ye binmiştim evet mükemmel bir araba. ama maalesef devri kapandı sıkıntılılar özellikle elektriksel olarak ben sattıktan 1 ay sonra alan arkadaş 2.500 tl harcamıştı hele bide ustasını bulamazsan allah o zaman sabır versin diyorum

BMW arabaları için halk arasındaki genel izlenim; BMW masraflı, parçası pahalı bir araba. Bu da insanın gözünü korkutmaya yetiyor. Ama gerçekci olup şunu da unutmamak lazım para=kalite=memnuniyet. Bu tip eleştirileri yaparken gerçekci olmalıyız. Kendi açımdan değerlendireyim benim bütçem yüksek model BMW veya Mercedes'e binmeye yetmez, maaşım servis giderlerini bile karşılamaz. Arkadaşım kasko yaptırmayı önermiş, hasar durumunda tamam da kasko servis, bakım giderlerini karşılamıyor ki.

opel masrafsız mı, değil. opelin parçası ucuz mu, oda değil. opel yada BMW mi dersen bu anketi nerede yaparsan yap % 80 BMW çıkar hadi ne duruyorsun helva yapsana

bir bmw kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim, bmw almak özellikle düşük modelli bmw almak risk işidir. şuanda kendi kullanmakta olduğum e46 kasa için bile 5 tane kronik problem sayabilirim. evet parçası pahalıdır ve problemleri uğraştırır. ama bu şans işi. 200.000km de araç alırsın saat gibi olur 50.000 de alırsın pişman olursun...ama caddeden şöyle geçerken gözler üzerine çevrildiği zaman herşeyi unutuyorsun emin ol :D

Geri