• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

98 -99 vectra gt lerin 600 adet özel olarak türkiye için üretildiğini duydum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mendel50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mendel50

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
sizce doğruluk payı nedir??

bu konuda bılgım yok ama sanmam

sizce doğruluk payı nedir??

Böle Birşey Olmaz Olamaz 98-99 Vectra GT'ler Zaten Özel Bir Araç Adamlar Koyacaklarını Koymuşlar Yapacaklarını Yapmışlar O Yılda Bunlar. Dilek Olay.

Türkiyeye gönderilmek üzere Vectra GT lere farklı lastik ebatı /donanım seviyesi/ motor tipi konmuş olabilir, bu pekçok marka/model de oluyor.Markaların ülkelerdeki satış politakaları ile ilgili bir durum

türkiyede satılan 98-99 gt ler ingilterede başta olmak üzere birçok avrupa ülkesinde gsi olarak geçmekte..
ayrıca türkiye gibi gelişmekte olan ülkelere opsiyon sınırlaması yapılarak paket halinde satış yapılıyor..:(
avrupadaki int sitelerine bakarsanız istediğiniz motoru istediğiniz donanımla alabiliyorsunuz..
yedek parçanın en son üretim tarihinden sonra piyasada 10 yıl bulunması ve sürümden kazanma nedeniyle yapıyorlar sanırım..

türkiyede satılan 98-99 gt ler ingilterede başta olmak üzere birçok avrupa ülkesinde gsi olarak geçmekte..
ayrıca türkiye gibi gelişmekte olan ülkelere opsiyon sınırlaması yapılarak paket halinde satış yapılıyor..:(
avrupadaki int sitelerine bakarsanız istediğiniz motoru istediğiniz donanımla alabiliyorsunuz..
yedek parçanın en son üretim tarihinden sonra piyasada 10 yıl bulunması ve sürümden kazanma nedeniyle yapıyorlar sanırım..
ingiltredeki gsiler 2.5 motordur... ama dış donanım olarak benzerler ama onlarda öndeki irmscher ek yerine komple irmscher tampon vardır... gtden çok daha dolu ve gelişmiş bir araçtır...

ingiltredeki gsiler 2.5 motordur... ama dış donanım olarak benzerler ama onlarda öndeki irmscher ek yerine komple irmscher tampon vardır... gtden çok daha dolu ve gelişmiş bir araçtır...

daha önceden indirdiğim arşivimdeki ingiltere diye biliyorum ama farklı da olabilir bizdeki gt lerin aynı motor ve özellikleri gsi olarak geçiyordu.. ama önemli değil..

esas önemli olan gt lerin normal cd den farklı özelliklerini tamen yada kısmen fabrika çıkışı alabiliyorsunuz..

ben 1.8 vectra için araştırırken bulmuştum o motorun bile normal ve spor manuel şanzıman seçeneği vardı..

biz de ise bu paket olarak alıyorsun ve adına da gt deniyor..

mesela bu donanımı bütün motorlarda sunsalar dah çok satış olurdu..

benim favorim vectra b lerde irmscher desteğiyle hazırlanan i500 dür..
195 beygir..:good::good::good:

Geri