97 vectra b yakıt sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan paşa28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

paşa28

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracımda atiker sıralı sistem lpg var full depo eskiden 370-380 km yoö giderdim ama şimdi 260-270 km düştü full depo ile yani km de ortalama 400 kuruş yakar hale geldi 3-4 depodur böğle kontrol ediyorum gaz taktırdığım yere götürdüm gaz kaçağı yok filtreler daha 5 km olmamış bilgisayardan baktı herşey normel dedi bujilerle motorun hava filtresini değiştirdim bujilerin kablosuda hafif yırtılma var onlarıda değiştirecem öğle deniyecem başka neden fazla yakar aceba araba yardım lütfen

Havaların soğuk olmasıda fark ettirir ancak sizin fark baya bi fazla...

Benim aracında şehir içinde 0.40 Kr yakıyor... ne kadar da ustaya gösterdim ise de fark etmedi. Normal dendi bende artık kafaya takmıyorum kullanıyorum öyle.

sinan bey litre olarak hesaplayıp paylaşırsanız yani 1 lt ile kaç km yol ona göre arkadaşlar yardımcı olurlar.
örneğin benim araba 2.0 cdx 1 lt lpg ile 13 km yol yapıyo
geçenlerde 100.00 TL'lik lpg aldım 258 km yol yaptım şehir içi şimdi bunu para olarak hesaplarsak 0.387 krş'a geliyo litre olarak ise 14 km yapıyo lpgnin fiyatı arttığından tam doğru bilgiye ulaşılmıyo en sağlıklısı lt/km olarak

problem etmeyin arkadaslar havalar soguyunca hem benzinde hem gazda hemde dizelde cok yakmasi normal...bir kere soguk motor zengin karisim demektir,arti kisa mesafe...rahat olun para harcamayin :)
arti zaten fiyatlar artdi

42 lt ile 270 km yani 1 litrede 6 buçuk kilometre hiçde normel değil geçen sene kışında kullandım bu arabayı full depodo en az 100 km fark yapmaya başladı bujiler değişti buji kabloları değişti hava filtresi değişti şimdi tekrar hesap yapacaz bakalım sorun gidecekmi bilmiyorum fikir almaya çalışıyorum lpg de sorun yok dendi ama bi anormallik var bulmaya çalışıyorum benzinle aynı yakan lpg görünmüşmü ?

İşin özünde bende çok çözüm aradım ama arkadaşlar da yardımcı olmaya çalışmasına karşın çözüm bulmadım. Bende vaz geçtim. Böyle devam ediyorum...

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=91203

Geri