97 Astra F ye tüp takarsamm?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Evo1912
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3000 deviri gecme memnun ol.
şahsen ben 3000 deviri gecmiyorum 300 ykr cıvarı yakıyor..fazla arabayla işin olmuyorsa taktırma derim.

merhaba arkadaşım bende de var 97 astra.Ben 2 ay önce falan taktırdım lavato.cok memnun kaldım pek birşey farketmedi desem yeridir.Nazar değmesin arıza ışığım falanda yanmadı.Şuan 20 ytl gaz ile 120 km gidiyor.tabi ben kasmıyorum pek arabayı bundan da kaynaklanıyo olabilir böyle yakması.tavsiye ederim eğer imkanın varsa taktır derim..

merhaba. taktırmanı tavsiye ederim. birlikte çalıştığım arkadaşımda var aynı model araç. önce normal ,sıralıdan önceki sitemle çalışan bir LPG takılıydı aracında 2 ay kadar önce sıralı sisteme dönüştürdü fazlasıyla memnun . yakıtta önemli ölçüde azalma var.

arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için...yorumlarınıza dikkat etcemm..sağolunn

Yazın Karabağlar Aktif otogaz'a Lovato taktırdım.Memnunum.Performansını hiç etkilemiyor. Önemli olan işçilik.Yakıt şu an 150 YKR civarı.

bence taktır yakıtta %45 kar elde edersin benzine göre.Bende yerli voltran sıralı tüp taktırdım 90 100 arası gidersen 160 bin lira yakıyor.110 130 arası gidersen 174 binlira yakıyor.Tabi şehir dışı ve tüpün litre fiyatı 1.740 ytl.

Arkadaşlar benim araçta 97 astra f 1.4 gl enjeksiyonlumu karbüratörlümü olduğunu nasıl anlarım ve bu modele hangi sistem uyar sıralımı eski sistemmi?Şimdiden tşk

3000 deviri gecme memnun ol.
şahsen ben 3000 deviri gecmiyorum 300 ykr cıvarı yakıyor..fazla arabayla işin olmuyorsa taktırma derim.

Bende 3bin deviri gecmiyorum ama 300 yakmıyor son hesapladıgımda sehirici 1 depo 635 km oldu 270'e fln geldi.

arıza ışığını anlamadım arkadslar neden yanıo tüp takıncamı yanıo bu arıza ışığı

brc tavsıye ederım

Geri