97 Astra F ye tüp takarsamm?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Evo1912
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Evo1912

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar benizn parasıyla artık başa çıkamaz oldum =) 1.6 Motor 97 Model Astra F ye tüp takmamı tavsiye edermisinzz?? perfomansı çok etkiler mi? yardımcı olursanız sevinirimm:)

Taktır hiç düşünme bile. Boşu boşuna fazla para vermeye gerek yok. iyi bir sistem, montaj ve ayarla performans farkı hissetmezsin.

bence takma.o kadar da yakmıyor.sakin kullan sadece.ani hareket etme. bu arada ben sana bır soru sormak istiyorum.benım arac da 97 astra f..marşa ılk basınca klıma motoru calısıyormu.benımkı calısıyor da..

bende öle bir sorun olmuyor arkadaşım.

Bendede 97 Astra Var Zavolli Lpg Kullaniyorum.bnzinle Nasil Biniyorsunuz Ki.çok Para Benzin..

sıralı sistem taktır taktırırsan benzinde kaç para yakıyo ?

Bence taktır hiç düşünme.Sadece taktıracağın yeri iyi seç yeter.Çünkü malzemeler aynı ama takan kişi işini iyi bilmiyorsa hep sorun yaşarsın .İyi araştır

sıralı sistemden şaşma.brc,tartarini,lovato opel için iyi markalar...
sıralı sıstemlerde arabanın performansına hiçbir etki olmuyor...

Ben Zavolli Kullaniyorum.memnunum öteki Markalar Kadar Pahali Değil..

hiç düşünme taktır .. ancak değişimi iyi bir usta yapsın montajı..işçilik çok önemli ...sakin kullanırsan daha az yakarsın ama basarsanda benzinden farkı yok..denemek için..bastığımda 200 kadar geldi hemde fazla uzun mesafede de değil..

merhaba,
Bende 97 F Gsi var 2 ay önce tartarini sıralı sistemi uygulandı.araban benzinde normal çalışıyorsa lpg'de sorunsuz çalışır.

Geri