96 Vectra Cd Satıp 2004 Marea Liberty Aldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EGR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun kazasız belasız kullan

Bizim şirkette geçen sene vardı 2002 modeldi. Yakıtı hakkında yorum yapamayacağım ama performans motora göre çok çok iyiydi. Kullandığım en iyi 1.6 lardan biriydi..

Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız

vectranız eski kasamıydı, yoksa yeni kasamı?

Arkadaşlar benim mareanın lpg'si simit tank 45 lt'relik lpg tankı var. iki gün önce lpg tankı tamamen boşalmıştı doldurdum lpg litre fiyatı 1.960 yk. tam 40 lt aldı 78.400 ytl tuttu. şehir içinde normal kullanımda biniyorum lpg tamamen bitince sadece şehir içinde toplam kaç km yol yaptığımı sizlere yazıcam.

hayırlı olsun gülegüle kullan ama faitların güvenligini begenmiyorum açıkçası sanki bana yürüyen teneke parçası gibi geliyo yanlış anlama amabana göre yani ;)

hayırlı olsun.güle güle kullanın...

Mareanın içindekileri saran ve kendisini özel hissetiren bir havası vardır. Hiçbir fiat arabaya benzemez. Ama gene de fiat yani. E aradaki yıl farkını da düşünürsek neden böyle bir tercih yaptığınızı sorgulamaya gerek kalmaz

Hayırlı olsun

Arkadaşlar benim mareanın lpg'si simit tank 45 lt'relik lpg tankı var. iki gün önce lpg tankı tamamen boşalmıştı doldurdum lpg litre fiyatı 1.960 yk. tam 40 lt aldı 78.400 ytl tuttu. şehir içinde normal kullanımda biniyorum lpg tamamen bitince sadece şehir içinde toplam kaç km yol yaptığımı sizlere yazıcam.

Arkadaşlar lpg tamamen biti az önce petrolde tekrardan doldurdum bittiğinde km 440 km gösteriyodu 40 lt lpg ile sürekli şehir içerisinde normal kullanımda 440 km yol yapabildim. Sıralı lpg olduğu için ilk önce benzinde gidiyo benzin ibrem fazla oynamadı ama 40 km sini benzinde gittik farzedelim sadece 40 lt lpg ile şehir içinde 400 km yol olsun. Bence çok iyi bir rakam 1 lt gaz ile 10 km şehir içinde gitmiş oluyor uzun yoldada 1 lt gazla 12 km gitse yeter. Benim mareanın yakıt verisi bu yazdıklarımdan ibaret ilgilenenlere duyurulur.

Geri