96 Vectra Cd Satıp 2004 Marea Liberty Aldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EGR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EGR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar vectramı sattım. 2004 model marea liberty aldım rengi yıldız mavisi. Üzerinde servisin taktığı landi renzo marka sıralı sistem lpg mevcut ve lastikleri sıfır bir hafta önce değişmiş, otomotik camlar, abs, otomotik klima. hidrolik direksiyon, konuşan alarm vs.. donanımları mevcuttur. Kullanımı çok hoşuma gitti mareanın kilosu lpg ile birlikte 1200 kg olmasına rağmen üzerindeki 1.6 16 motoru çok seri üstelik araç az yakıyor. lpg tankı boşken 20 ytl gaz aldım ortalamada 120 km yol götürdü.

güle güle kullan.iiyi bir değiş tokuş olmuş gibi.hem yeni model hem daha donanımlı bir araç almışsınız.hayırlı olsun.bu libertyler yurtdışı montajlı diye biliyorum.bir tanıdığımın taksisi bunlardandı hakkaten iyi araçtı.(ancak sanırım 2.0 idi o.)

hayırlısı olsun ancak mareadaki o motor tabiri caizse benzinde lıkır lıkır içiyor fabrika verisi 11.2lt lik tüketime çağdışı demek mümkün bence ama gaz varsa durum nasıl bilmiyorum detaylı yazarsanız sevinirim kuzenimde de 1.6 16V exclusive var lpg hakkında bilgi lazım yazarsanız sevinirim

hayırlısı olsun ancak mareadaki o motor tabiri caizse benzinde lıkır lıkır içiyor fabrika verisi 11.2lt lik tüketime çağdışı demek mümkün bence ama gaz varsa durum nasıl bilmiyorum detaylı yazarsanız sevinirim kuzenimde de 1.6 16V exclusive var lpg hakkında bilgi lazım yazarsanız sevinirim

Bilgi için teşekkürler. Mareayı almadan onun araştırmasını yaptım italyan mühendisler marealardaki yakıt sorununu 2003 üretimi ve sonraki üretimlerde çözmüşler. Lpg tankı boştu sabah 20 ytl lpg aldım bitene kadarda gezdim kaç km yol gidecek diye ortalama 120 km yol yaptı. Bence bu değerler çok iyi, ayrıca el kitabında 90 km sabit hızla 100 km mesafede 5.5 lt benzinde yakıt tüketimi yapıyor. Nette bilgiler mevcuttur araştırırsanız bana hak verirsiniz.
:)

Lpg konusuna gelince ben çok araştırdım marealarla uyumlu tek lpg landi renzoymuş. inanmadım servisle görüştüm onlarda biz marealara landi renzo takıyoruz dediler. Benim mareaya benden önceki sahibi yaklaşık 5 ay önce serviste taktırmış yani ben hazıra konmuş oldum. Bide size şunu belirtmek isterim Bence mareayı bilmeyenlerin marea çok yakıyor tabiri uydurmadır her lafada kulak asmamak lazım. Yani kullananaların değerlendirmesine dikkat etmekte fayda var. Mareanın adını çıkarmışlar çok yakıyor diye o yüzden fazla tutulmuyor. Bence güzel araba üstelik çok güçlü motoru var ve konforlu.

yok ben mareayı ztn çok seviyorum yani fiattan ayrı denebilir mareanın yeri bende ayrı fiat markasında bi mareayı seviyorum ayrı bir havası var mareanın , yakıt sorununun çözüldüğünü bende bir yerde okumuştum yabancı bi kaynakta ancak orda nasıl yapıldığı hakkında bi bilgi yoktu ecu güncellemesi vs. tahminimce ama en kısa zamanda öğrenmek lazım kuzen lpg istemiyor yıpratır diye ama benzin fiyatlarıda malum çokta yakınca zor oluyor landirenzoyu diğer bi kuzenim primerasında kullanıyor 2004 model aracı bende kullandım birkaç kez aracını çok güzel çekiyor, çekişte hiç değişiklik olmadı diyor ztn prins ve landirenzonun sistemi diğerlerinden çok farklı enjektörleri 8000 devire kadar max verim sağlıyor bende landirenzo düşünüyordum ancak corsanın emme manifoldu çok aşağıda takılması için komple emme manifoldu sökülmesi gerekti ve motorun en hassas parçaları bunlar söküp takanın ileri derecede usta olması gerek oyüzden cesaret edemedim çünkü duyduğuma göre takma sırasında birçok manifold ellerinde kalmış oyüzden lovato taktırdım şuan fiyatları aynı gidiyor ama takması çok kolay yani landirenzo gibi detay gerektirmeyecek sizin şanslı olduğunuz taraf emme manifoltları üstte sökmeden işlem yapılabiliyor tekrar hayırlı olsun yakıt konusunda bişi öğrenirseniz desteğinizi bekliyorum

TEKNİK VERİLER MAREA LİBERTY 1.6 16V

Üretim Yeri : Türkiye
Karoser : Sedan
Kapı Adedi : 4
Uzunluk : 4390 mm.
Genişlik : 1741 mm.
Yükseklik : 1470 mm.
Ağırlık : 1140 kg.
Dingil Açıklığı : 2540 mm.
Bagaj Hacmi : 430 lt.
Motor Yeri : Önde Enlemesine
Motor Tipi : DOHC (üssten çift eksantrik)
Motor Hacmi : 1596 cc
Silindir Sayısı : 4 adet
Valf : 16
Besleme : Çok Noktadan Enjeksiyonlu
Yakıt Türü : Normal Benzin
Yakıt Deposu : 58 lt.
Max Güç : 76/5750 HP
Max Tork : 145 Nm/4000 dd
Maximum Hız : 187 km/s
0-100 km Hızlanma : 11 saniye
Çekiş : Önden çekiş
Şanzıman Türü : Düz
Vites Adedi : 5
Lastikler : 195/55 R15
Fren Ön : Hava kanallı disk
Fren Arka : Kampana
Yakıt Tüketimi : 5.5 (uzun yol) 7.0 (ortalama) 9.0 (şehir içi)
ABS : Standart
Yolcu Hava Yastığı : Standart
Sürücü Hava Yastığı : Standart
Klima : Standart
Hidrolik Direksiyon : Standart
Anahtar Teslim Fiyatı : 24.877 YTL

Son düzenleme:
hayırlı olsun

alacagın en son arabayı almıssın
yapacak bısey yok 1 tanede bızde var
her tarafı soyulup dokuldu cok yakmasıda cabası
arac kırada olmasa satarım.