96 vectra b kasaya 99 vectra b farı takma

kaptan_031

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 96 vectra b sinyali ayrı far ayrı olan aracımın farlarını değiştereceğimde acaba 99 ve üzerindeki vectralarda olduğu gibi sinyalle farın birleşik olduğu farlardan takılabilirmi internetten temin edecem onun soruyorum. birde bu yeni sistem mercekli farlardan hangisini önerirsiniz.

ben taktım oluyor bir sorun olmadı ve gayet güzel ışık yansıtıyor eskisinde pek göremiyordum yolu

gayet güzel oluyor.

tampon ile farın arasında ufak bir boşluk kalabilir orjinal farlara göre... ama çok önemsencek bir boşluk deildir 5-10mm arasında birşey kalıyor... birde çamurlukta ufak bir çıkıntı var onu içe katlamak veya kesmek gerekiyor.. birde soketi farklı size bir tanede soket lazım... bunun dışında bir farkı olmaması lazım...

Bu durumda sinyal kırılınca farın komple değişmesi gerekmez mi?

yeni kasanın far ayar motoru eskisine uyar mı peki?

bende yapmak istiyorum ama çıkma far bulamadım....bulsam alıcam....eksi far motoru yenisine uyar...(arkadaşım yapmış o söyledi..birbirini tutuyor diye)..

Eski Farların Sökülmesi

Eski farı tutan tırnağı çekiç ile nazikce kaportaya ittirdik

Farların soketi uymadığı için, çıkma sokette bulamadığımdan kendi soketimi kendim yaptım. Eski farlarımından söktüğüm soketin ucuna kablo ekleyerek bir dönüştürücü elde ettim.

bende yapmak istiyorum ama çıkma far bulamadım....bulsam alıcam....eksi far motoru yenisine uyar...(arkadaşım yapmış o söyledi..birbirini tutuyor diye)..

Maalesef Uymuyor, kısa kalıyorlar. Resimler kendi aracıma ait resimlerdir.

benim eski motorlar yenisine uydu ? sorunsuz çalışıyor

Geri