96 Model araç 240 Basarmı basmazmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi iyisin bugun ayse tatile cikar :)

Tapatalk.
sanmam öyle aman aman yağmıyo bebeğim,biraz daha yağsa :D dua edin dua yağmur yağsın :D

Biz de 2.0 Vectra CD ile 320 falan yaptık, gitmesi lazım yani normalde gidiyor, 300den sonra titreme var ama süper gidiyo öyle böyle değil, şahitlerimiz de var hanniyy :D

Fotoğrafın orjin hali

Ekli dosyalar

• Screenshot_2014-03-30-18-32-27.webp
    Screenshot_2014-03-30-18-32-27.webp
    3.1 KB · Görüntüleme: 80
Biz de 2.0 Vectra CD ile 320 falan yaptık, gitmesi lazım yani normalde gidiyor, 300den sonra titreme var ama süper gidiyo öyle böyle değil, şahitlerimiz de var hanniyy :D

Senin lastikte sorun varda o yüzden titremiştir. Ben cdx ile 370 km/s'yi 12 sn'de görüyordum. :)

Senin lastikte sorun varda o yüzden titremiştir. Ben cdx ile 370 km/s'yi 12 sn'de görüyordum. :)

Abi bence senin kronometrede sorun var, daha çabuk çıkması lazım o hıza 12 saniye çok fazla.
Ben 1.3 combo ile 0-100'e 3.5 saniyede çıkıyorum :D :rakir: :sulanma:

Atma ahmet, combo 3.5 snde o hıza ulaşamaz, olsa olsa 3.6 saniyede çıkabilirsin o hıza !!! Kaldı ki kaç yıllık araba, 3.8 saniye falan alır senin hızlanma, hey yavrum heyyy...

2002 Astra Elegance ile 170'i zor görüyorum ben,tebrikler.

Atma ahmet, combo 3.5 snde o hıza ulaşamaz, olsa olsa 3.6 saniyede çıkabilirsin o hıza !!! Kaldı ki kaç yıllık araba, 3.8 saniye falan alır senin hızlanma, hey yavrum heyyy...

:kop:

Eksantrik mili yazılımla desteklenmeden pek verimli olmaz, genelde fakire düşürür alt devirlerde tork azalır ve sağlam akışmetre ne işe yarar o konuda da kararsızım :D , bir de dikkatimi çeken şey 2.0CD nin kadranı 260lıktır, 220 1.6 modele aittir ve resimdeki gibi o hızda sen direksiyonu öyle tut, kırmızı kar yağsın, şirinleri görelim falan filan :D Her iki ayda bir senin gibi gençler gelir, fotoşoplu bir resim koyarlar, şu araba bu kadar vurur mu cart curt bişiler der ve bir daha foruma girmezler :D Ayrıca ben bu resmi farklı kişilerden 2-3 kez gördüm :D
Samimi olarak soruyorum, tam olarak amacın ne? :D

Dereceli Egzantrikten güç çıkmasını sağlayan temel unsur subapların açılıp kapanma ve açık kalma zamanlarının değişmesini sağlamaktır . senin yazılım gerektirir dediğin eksantrik mil uygulaması sadece eksoz içindir emme' lerde her hangi bir yazılıma ihtiyaç yoktur Cadde tipi egzantriklerde bu değer 250-270 dereceler arasında oynayabilir, yarış tipi egzantriklerde ise 300 derecelere kadar çıkabilir. buda aracı delirtmeye yeter dostum Ayrıca dostum aracın kasası 1.6 GL evet haklısın kadran 220 . ama kaput altında 96 Model 2.0 cdx motoru var . Senin bahsettiğin ergenlerden değilim herşeyin farkındayım adamım :) bak işine :maden:

100 kilo BAL 5 lira hesabı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri