bende diyorumki bu araç avans ayarını kendi yapıyor.el ile müdahale etmek mümkün değil.triger kayışı konusunda size katılıyorum.
arabamın harareti 95 e yükseldi.arabayı kontağı çevirdiğim halde stop etmedi.yüksek viteste fren yardımıyla stop ettirdim.tekrar çalıştırdığımda üzerinde emniyet kemeri işareti olan bir lamba yanmaya başladı daha önce ilk çalıştırmamda yanıyor o söndükten sonra marşa basıyordum.şimdi sürekli yanıyo.bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardım edermisiniz...Tşkler.
İlk mesajda bahsi geçen aracın ne olduğu belirtilmediği için her ihtimale karşı bilgi olsun diye yazdım ilk mesajımda avans ayarı konusunu. Şimdi siz diyorsunuz'ki bu araç avans ayarını kendi yapıyor, bunu ben bilemem'ki.
Bize öğretilen şudur Bilgiyi yanlış yada eksik verme
Yaşlarınız müsait olmadığı için bilmiyorsunuzdur ya'da görmemişinizdir,
eskiler yada hala karbiratörlü - distribitörlü yani elektronik ateşleme olmayan araçlara binenler bilir. Distribitörlü araçlarda, avans ayarı distribitörün sağa sola çevrilmesi şeklinde elle yapılırdi, artık distribitörlü araç pek kalmadığından yada sitedeki arkadaşların çoğunun araçları elektronik ateşleme olduğundan elle yapılmaz diye biliyorlar. Saygılar.......