95 GT den bıktım walla..

nirvana_gt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar bu sen sorleri ben cözmüş degilim... krank ve hareket sensörleri galiba.. ikisinide farklı zamanlarda degıstirdim.. yine aynı sorun araba cok zor calısıyo arıza lambası yanıyo sonra... gazz yemiyo hafif tekleme var.. gecenlerde bi usta bu iki sensörüde aynı anda degiştir dedi... sizinde fikirlerinizi bekliyorum...

evet bunlar sırayla bozulur. bendede bozuk değiştim ama krak sensörü yine bozuldu. usta tesisat bakmak gerekiyo dedi.bende artık 4500 deviri geçmiyom ne yapim:)

evet bunlar sırayla bozulur. bendede bozuk değiştim ama krak sensörü yine bozuldu. usta tesisat bakmak gerekiyo dedi.bende artık 4500 deviri geçmiyom ne yapim:)

4500 devri geçmiyorsa siz egzantrik sensörüne baktırın en iyisi

arkadaslar bu sen sorleri ben cözmüş degilim... krank ve hareket sensörleri galiba.. ikisinide farklı zamanlarda degıstirdim.. yine aynı sorun araba cok zor calısıyo arıza lambası yanıyo sonra... gazz yemiyo hafif tekleme var.. gecenlerde bi usta bu iki sensörüde aynı anda degiştir dedi... sizinde fikirlerinizi bekliyorum...

Tech-1 e bağlatıp arıza kodlarına bakın tahmin yürütmeye gerek yok kodları alırsanız hep beraber ne yapabileceğimize bakarız

ben bı baktırayım arkadaslar saolsun.. sonucları sizinle paylasırım...

95 vectra harika bir araba bende kullanıyorum. ama dediğin gibi sensör olayı çok sorun veriyor. çok da pahalı. motor devir sensörünü mayıs ayında değiştirdim 145 ytl idi. krank devir sensörü de arızalı sanırım ama inadına değiştirmiyorum.

Geri