94 Gsi TC isigi yardim

TanerErbay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaslar,

bilgisi veya tecrübesi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.

Bilgilerimi aktariyorum
94 GSi larda TC dügmesi ve isi var.

TC (anti patinaj gibi) calistigini biliyorum.Normalde yanmiyor ama isik yandigi zaman, aracin patinaja kaldigini ve aracin bunu engelledigini gösterir.

Dügmesine basarak, bu TCyi devre disi birakip (Bu durumda TC isigi devamli yanmakta), aracin engellemeden patinaj cekmesine izin verir.

Benim aracimda

Arac calistirildiginda bu isik kontak konumunda ABS ile birlikte yanar ve beraberce söner. (Yani bu durumda TC aktiv halde). Bazen hemen yaniyor bazen uzun bi süre yanmiyor sonra ama mutlaka isik yaniyor. Denemek icin Patinaja kalindiginda lastikler sariyor. ve ic taraftaki dügmeden müdahale etmeme izin vermiyor.

denemk icin ilk calistirdigimda isigi söndügünde (Aktivken) dügmeyle devreye sokup cikarma sansim oluyor.

Kisacasi, benim bu TC olayinin arizali oldugunu anladim. Sorum:

1- Neden kaynaklanir?
2- Müsirimi var ve nerededir?
3- Yeni müsir kac paradir?
4- Nerde yaptirabilirim?

yardimci olan arkadaslar simdiden tesekkürler

çok Karişik Bir Durum Bir çok Nedeni Olabilir Dediğingibi Müşüründen Veya Elektrik Mekanizmasindan Kaynaklaniyor Olabilir. En Basidi Ise Düğmende Sorun Vardir Iletkenliği Zayiflamiştir.

Dügme islevini yerine getiriyor. yani acip kapatabiliyor. sadece Isik devamli yandiginda birdaha kapatamiyorsun.

yani kanimca dügmede problem yok

tc abs ile birlikte çalışır onun içinde aracın cihaza bağlanması gerek bu konuda yorum yapmak zor..istanbuldasın sitenin sponsoru team opele git yeliz hanım sana yardımcı olur siteninde başkanı aynı zamanda

Geri