90.000 tlye yeni insignia almak mantıklı mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cixland
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende 100 binlira olsa gider bitane çekici alırım çok güzel bi vabis var mesela tankerden çıkma 95 binlira :D dorse hazır sayılır....bende pere kazanmanın peşindeyim...
mesele şekilse dizerim önüne krom boruyla spotları,bi tanede düz boru bi takımda chrome jant :D ahada caddedeyim :D:D

insignia 1.6 170 bg cosmo AT6 76.000 tl demissinya abi onu alırım yeter :D ama sunroof olsun isterdim ama dedimya 76.000 yeter :D

insignia 1.6 170 bg cosmo AT6 76.000 tl demissinya abi onu alırım yeter :D ama sunroof olsun isterdim ama dedimya 76.000 yeter :D
zaten türkiyede bu dolulukta insignia sahibi yok alan olursa ilk ve tek olur fiyatı uygun oldugu için tercih ediliyor yoksa benzinli arabaya kimse 75 80 bin tl vermek istemez opsiyonlardan alınacak olmazsa olmaz flexride şasi çevre görüş paketi 2 diğerleri keyfe bağlı

bu mesaja imzamı basarım kesinlikle size katılıyorum eğer insanlar bu şekilde düşünselerdi passata okadar para vermezlerdi hala o paraya merdeces bmw alırım diyenler var 90.000 tlye full donanımlı mercedes bmw varda biz mi bilmiyoruz

O kadar kesin ve imza atarlı iseniz, konuyu neden açıp fikir alıyorsunuz, anlamadım, alın bir insignia geçin. Bu tercih meselesidir, hangi donanımlara ne kadar ihtiyacınız var, bu donanımlar için ne kadar ödeyebilirsiniz, daha donanımlı bir Orta sınıf mı, daha düşük donanımlı bir üst sınıf mı bunlar tartışılır.

Şahsım adına Park & Go Paketi(NAVI 600, Elektrikli katlanır gövde rengi ve parlak siyah kaplamalı yan aynalar, Geri Görüş Kamerası içermektedir.) 2.800tl
vermem mesela ben. Siz bu var, daha üstün diyebilirsiniz. Bana göre ise gereksiz. Olay tamamen bu.

Dolu Doğan Alacağıma boş Opel alırım. Dolu Opel alacağıma boş Mercedes alırım. Açıkca düşüncem bu. Doğan ın daha donanımlı olduğu Opeller vardı, 2. ellerde görebilirsiniz.

O kadar kesin ve imza atarlı iseniz, konuyu neden açıp fikir alıyorsunuz, anlamadım, alın bir insignia geçin. Bu tercih meselesidir, hangi donanımlara ne kadar ihtiyacınız var, bu donanımlar için ne kadar ödeyebilirsiniz, daha donanımlı bir Orta sınıf mı, daha düşük donanımlı bir üst sınıf mı bunlar tartışılır.

Şahsım adına Park & Go Paketi(NAVI 600, Elektrikli katlanır gövde rengi ve parlak siyah kaplamalı yan aynalar, Geri Görüş Kamerası içermektedir.) 2.800tl
vermem mesela ben. Siz bu var, daha üstün diyebilirsiniz. Bana göre ise gereksiz. Olay tamamen bu.

Dolu Doğan Alacağıma boş Opel alırım. Dolu Opel alacağıma boş Mercedes alırım. Açıkca düşüncem bu. Doğan ın daha donanımlı olduğu Opeller vardı, 2. ellerde görebilirsiniz.

zaten opsiyonlardan gerekli olan 3 tane seçenek var flexride görüş paketi 2 bose ses sistemi diğerleri keyfi donanımlar cosmoda intellink oldugu için geri görüş kamerası olması iyi olur diye düşündüm sonuçta kullanılıyor sonradan takılan kamera olur mu yada çalışır mı bilmediğim için ekledim yoksa eklemem

Arkadaş düşüncelerimizi sormuş. Kimisi o paraya 2.el mercedes almak ister benim gibi kimisi Jip almak ister. Bana göre en dolu en kaliteli C sınıfı Normal bi D sınıfına tercih edilebilir.
Sonuçta herkesin düşüncesi farklıdır. Düşünceler paylaşıldıkça İnsanlar farklı şeyler öğrenebilir. Mühim olan ise fikirlere saygı duymak gerekir.
İyide bu paraya başka ne alınır diye sormamış ki?
Bu fiyata alınırmı alınmazmı diye fikirlerini sormuş.
Verilen cevaplar o yüzden komik olmuş Herkes kafasındaki aracı yazmış.

Bu konuya bir kere yazdık bir daha yazmamak içinde resmen kendimi sıktım. Ya arkadaşlar Allah aşkına bu ülkede 750 TL ile çalışan adamlar bu rakamı yakalaması için yemeden içmeden 12 yıldan fazla çalışması gerek. Bu ülkede 657 sayılı devlet memuru 2000 TL aldığını düşündüğümüz de ortalama 5 yıl yemeden içmeden çalışması gerek.

Yani pes diyorum da başka bir şey demiyorum... ya ben Türkiye de yaşadığımı sanıyorum ama bu yorumları okuduktan sonra sanırım ben başka bir ülkede yaşıyorum...

Evet parası olan alsın diyecek bazı arkadaşlarımız o zaman ben böyle vergi sisteminin içine tükürüyüm...

100 000 TL rakama araç alan ile 6000-10 000 TL araç alan da aynı benzini 5 TL alıyorsa böyle vergi olmaz olsun bir kere 100 000TL araç alan adam benzini bana göre 15 TL alması gerek... yazık değil mi? 100 000 TL araç alan ile yurdumun garibanı da aynı benzini aynı fiyata olması... garibana 5 TL koyar ama bu adamlara koymaz arkadaş....

Bırakın bu işleri ya bu ülkede 50 000- 60 000 TL insanların yaşadığı evler var. Yazık günah yeminle...

Hiç kusura bakmayın ama burada yazılanları ülkemizde siyasiler okuduğunda bu ülke vatandaşının sırtına ne kadar vergi sarsa az kalır....
Bu söylediklerinle konunun bir alakası yok aslında ama madem böyle bir örnek verdin şöyle devam edelim;
Asgari ücret alan bir işçinin ödediği yıllık vergi, diş hekimi, mali müşavir, psikolog, esnaf v.b. gibi tüccarlardan daha fazla. 50-60 bin tl evde oturanla 5 milyonluk 5 tane evi olanın ödediği vergilerde aynı.
Buna kapitalizm deniyor. Ama bizdeki sulandırılmış olanı.
Dolayısıyla paran varsa alır binersin yoksa uzaktan bakarsın.
90 bin tl lik araç bakan birisinin heralde ona göre geliri vardır. Yoksa asgari ücret alan birisi 90 bin tl lik aracı rüyasında almaya çalışır ancak. Onlarda kendi ayağını yorganına göre uzatmak zorundalar.

Herkes hakedildiği gibi yönetilir demişler.

Zenginin malı züğürdün çenesini yorar. Tartışmanın alemi yok. Alınır mı denmiş, bence alınmaz. Konuyu sonlandırıp, anket açmak daha mantıklı bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri