90.000 tlye yeni insignia almak mantıklı mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cixland
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıldız farklı dünya. İnsignia ile kıyaslamak Opele haksızlık olur. Bende 2. el 15.000 de C serisi tercih ederdim. Gidip 0 insigniaya o paraları vereni anlamasam da alana da saygı duyarım.

Bazı arkadaşlar nedense elma ile armutu hep karıştırıyorlar.
Ortada D segment sıfır ve full dolu bir aracın efektifliği için görüş sorulurken Mercedes A dan tutunda mercedes C nin 3 yaşına dayanmış veya bmw nin en genci 8 yaşında olan araçları önerilmiş.
Kimsede kalkıp D segmentinde aynı donanıma sahip başka modellerin fiyatlarını ve verebildiklerini bi zahmet incelememiş.
İnsignia sunduğu donanımlar ve özelliklede Opel Eye ve flexride ile diğerlerinden 2 gömlek üstün bir seçenek. Şuanda sınıfında rakipsiz. Hem fiyat olarak hemde konfor olarak.
C segment dizel otomatik diyen arkadaşlar sanırım iki araç arasındaki farkı bilmiyorlar diye düşünüyorum.
İnsignianın en büyük rakibi yeni BMW 3.20D Efiicient Dynamic 1,6170 hp olan modelidir.
Standart paketi ile fiyatı:110.000 TL dir.
Diğer rakibi ise Volvo S60 dır, onunda standart paketi 101.000 TL dir.
Yukarda yazdığım standart paket en full donanımın ekstraları olmayan anlamındadır.
İnsignia nın cosmo donanımı 77.200 TL dir. diğer extra donanımlarla 90.000 TL olmaktadır.

Son olara dediğim gibi kişisel fikrim alınır paşalar gibi binilir ve oh bee otomobile biniyorum denilir.
Bu aracın tek dezavantajı yakıt tüketimi olablir. Ancak S60 kullanmış birisi olarak insigniadan daha çok yaktığını söyleyebilirim.
BMW nin farbrika verileri daha düşük muhtemelende 8 ileri otomatik şanzumanın faydalarından kaynaklanmaktadır.

Passat ve Mondeo insigniaya rakip olabillecek araç değiller bana göre.

BMW şehiriçi 9 lt şehirdışı 7 litre yakıyor
O fiyatlara sıfır insignia her şartta alınır ve binilir

Bazı arkadaşlar nedense elma ile armutu hep karıştırıyorlar.
Ortada D segment sıfır ve full dolu bir aracın efektifliği için görüş sorulurken Mercedes A dan tutunda mercedes C nin 3 yaşına dayanmış veya bmw nin en genci 8 yaşında olan araçları önerilmiş.
Kimsede kalkıp D segmentinde aynı donanıma sahip başka modellerin fiyatlarını ve verebildiklerini bi zahmet incelememiş.
İnsignia sunduğu donanımlar ve özelliklede Opel Eye ve flexride ile diğerlerinden 2 gömlek üstün bir seçenek. Şuanda sınıfında rakipsiz. Hem fiyat olarak hemde konfor olarak.
C segment dizel otomatik diyen arkadaşlar sanırım iki araç arasındaki farkı bilmiyorlar diye düşünüyorum.
İnsignianın en büyük rakibi yeni BMW 3.20D Efiicient Dynamic 1,6170 hp olan modelidir.
Standart paketi ile fiyatı:110.000 TL dir.
Diğer rakibi ise Volvo S60 dır, onunda standart paketi 101.000 TL dir.
Yukarda yazdığım standart paket en full donanımın ekstraları olmayan anlamındadır.
İnsignia nın cosmo donanımı 77.200 TL dir. diğer extra donanımlarla 90.000 TL olmaktadır.

Son olara dediğim gibi kişisel fikrim alınır paşalar gibi binilir ve oh bee otomobile biniyorum denilir.
Bu aracın tek dezavantajı yakıt tüketimi olablir. Ancak S60 kullanmış birisi olarak insigniadan daha çok yaktığını söyleyebilirim.
BMW nin farbrika verileri daha düşük muhtemelende 8 ileri otomatik şanzumanın faydalarından kaynaklanmaktadır.

Passat ve Mondeo insigniaya rakip olabillecek araç değiller bana göre.

bu mesaja imzamı basarım kesinlikle size katılıyorum eğer insanlar bu şekilde düşünselerdi passata okadar para vermezlerdi hala o paraya merdeces bmw alırım diyenler var 90.000 tlye full donanımlı mercedes bmw varda biz mi bilmiyoruz

makyajli kasa insignia yi normal eski insigniayla karsilastirmamak gerekir testlerini okudum opel eski sert süspansiyonundan kurtuldu diyordu.yakitinin azligi konforundan motorunun cok yeterli ve sessiz olduguna herseyiyle pozitif degerlendiriliyor .test araci 1.6 sidi 170 hp likti.

Yeni Insıgnıa Alınır.(makyajlı)

O paralar çok büyük meblağlar, nadir abi nokta atışı yapmış, ev alınır o paralara :p Şaka bir yana, tadımlık kullanılmış mercedes c180 çok daha çekici geliyor.

ben de geçenlerde gireyim bi konfigüratörden oluşturayım dedim dizel olsun diyince bir kaç ta opsiyon ekleyince neredeyse 150.000 TL yi buldu... Bir arkadaşında dediği gibi ben almam ama alana da saygı duyarım...

Bu konuya bir kere yazdık bir daha yazmamak içinde resmen kendimi sıktım. Ya arkadaşlar Allah aşkına bu ülkede 750 TL ile çalışan adamlar bu rakamı yakalaması için yemeden içmeden 12 yıldan fazla çalışması gerek. Bu ülkede 657 sayılı devlet memuru 2000 TL aldığını düşündüğümüz de ortalama 5 yıl yemeden içmeden çalışması gerek.

Yani pes diyorum da başka bir şey demiyorum... ya ben Türkiye de yaşadığımı sanıyorum ama bu yorumları okuduktan sonra sanırım ben başka bir ülkede yaşıyorum...

Evet parası olan alsın diyecek bazı arkadaşlarımız o zaman ben böyle vergi sisteminin içine tükürüyüm...

100 000 TL rakama araç alan ile 6000-10 000 TL araç alan da aynı benzini 5 TL alıyorsa böyle vergi olmaz olsun bir kere 100 000TL araç alan adam benzini bana göre 15 TL alması gerek... yazık değil mi? 100 000 TL araç alan ile yurdumun garibanı da aynı benzini aynı fiyata olması... garibana 5 TL koyar ama bu adamlara koymaz arkadaş....

Bırakın bu işleri ya bu ülkede 50 000- 60 000 TL insanların yaşadığı evler var. Yazık günah yeminle...

Hiç kusura bakmayın ama burada yazılanları ülkemizde siyasiler okuduğunda bu ülke vatandaşının sırtına ne kadar vergi sarsa az kalır....

MERHABA arkadaşlar sitesinden bütün opsiyonları eklediğimde 98.000 tl fiyat çıkıyor bayi indirimi ile 90 94 arasına düştüğünü düşünürsek benzinli d sınıfı arabaya bu kadar para vermek mantıklı mı rakiplerine baktıgımda 75 80.000 tl ye dizel veya dizel otomatik seçeneği sunuyor sizin düşünceleriniz neler cevaplarınızı bekliyorum

insignia 1.6 170 bg cosmo AT6 76.000 tl
FLEXRİDE
STİL PAKET
KIŞ PAKETİ
PARK&GO PAKETİ
SUNROOF
ÇEVRE GÖRÜŞ PAKETİ 2 ANAHTAR TESLİM 90.000 TL
Arkadaş düşüncelerimizi sormuş. Kimisi o paraya 2.el mercedes almak ister benim gibi kimisi Jip almak ister. Bana göre en dolu en kaliteli C sınıfı Normal bi D sınıfına tercih edilebilir.
Sonuçta herkesin düşüncesi farklıdır. Düşünceler paylaşıldıkça İnsanlar farklı şeyler öğrenebilir. Mühim olan ise fikirlere saygı duymak gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri