90.000 tlye yeni insignia almak mantıklı mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cixland
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cixland

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
MERHABA arkadaşlar sitesinden bütün opsiyonları eklediğimde 98.000 tl fiyat çıkıyor bayi indirimi ile 90 94 arasına düştüğünü düşünürsek benzinli d sınıfı arabaya bu kadar para vermek mantıklı mı rakiplerine baktıgımda 75 80.000 tl ye dizel veya dizel otomatik seçeneği sunuyor sizin düşünceleriniz neler cevaplarınızı bekliyorum

insignia 1.6 170 bg cosmo AT6 76.000 tl
FLEXRİDE
STİL PAKET
KIŞ PAKETİ
PARK&GO PAKETİ
SUNROOF
ÇEVRE GÖRÜŞ PAKETİ 2 ANAHTAR TESLİM 90.000 TL

Alım, sigorta, kasko vs.. derken 100.000 TL bulur bu araç. Ben olsam Mercedes A serisi alırdım. Hatta Astra H aracını satıp bahsettiğiniz rakama yakın spor paketli full parlemet mavi A serisi alan bir arkadaş var forumun birinde.

Ekli dosyalar

• All-New-2013-Mercedes-A-Class-41.webp
    All-New-2013-Mercedes-A-Class-41.webp
    43 KB · Görüntüleme: 48
Alım, sigorta, kasko vs.. derken 100.000 TL bulur bu araç. Ben olsam Mercedes A serisi alırdım. Hatta Astra H aracını satıp bahsettiğiniz rakama yakın spor paketli full parlemet mavi A serisi alan bir arkadaş var forumun birinde.

sigorta ve diğer giderler dahil bu fiyata sadece kasko size ait oda 1500 2000 tl arası tutar opel sürekli kampanya yapıyor 2014 te bu şekilde 80 85.000 tl ye düşeceğini düşünüyorum

Benzinliye bineceksem ve o kadar para vereceksem gider merco alirdim c serisi...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benzinliye bineceksem ve o kadar para vereceksem gider merco alirdim c serisi...

0 km full donanımlı + bütün opsiyonlar dahil 90.000 tle mercedes varsa gösterir misiniz ayrıca mercedesin işçilik bakım parça fiyatları yüksek oldugunuda düşünürsek c serisi almak mantklı olmuyor

Ufuk Bey Mercedesin fiyat listesine bir bakın derim. A serisi AMG var çıkacağınız paraya.

Tabiki her yönüyle düşünmek gerek ama 90.000 TL' ye araç alınca bakım fiyatını düşünmemek gerek bende. Yani Daha lüx sınıfa rahat çıkabilirsiniz. Kapınızın önünde daha şık durur. Mesela yeni Volvo S60 da olabilir.

0 km full donanımlı + bütün opsiyonlar dahil 90.000 tle mercedes varsa gösterir misiniz ayrıca mercedesin işçilik bakım parça fiyatları yüksek oldugunuda düşünürsek c serisi almak mantklı olmuyor

Dedigim gibi bu benim gorusum ben yildiz derim siz opel...mercedesin c180 serisi avangart donanimi 104.000 tl...ayrica cok temiz 5 binde 10 binde araclar tertemiz bulunabiliyor...neden olmasin...tabi bu benim gorusum...

O kadar paraya gider ev alırım onu da kiraya verir kira parası ile de 40 000 TL araç alırım... :D

Dedigim gibi bu benim gorusum ben yildiz derim siz opel...mercedesin c180 serisi avangart donanimi 104.000 tl...ayrica cok temiz 5 binde 10 binde araclar tertemiz bulunabiliyor...neden olmasin...tabi bu benim gorusum...

görüşünüze saygı duyarım ama diye boş veya orta donanımlı ikinci el sırf mercedes diye almak bana mantıklı gelmiyor bu araba sıfır km full donanım ve opsiyonlu böyle düşününce daha mantıklı geliyor opel artık kendini geliştirdi motor ve kalite olarak iyi yerde yeni insignia ile daha üst seviyelere çıktı opsiyonlar hariç şuan 76 77.000 tl ye cosmo otomatik veriyor bayiler c sınıfı 70.000 tlye çıkmışken insignia bu fiyata rakipsiz ön plana çıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri