90.000 km bakımı hakkında

blackwhite_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar,
Aracım 90.000 km'ye yaklaşmak üzere, ben 75.000 km'de almıştım. İstanbul bahçelievlerdeyim önerebileceğiniz uygun fiyatlarda opel servisi ve 90.000 kmde nelerin değiştiğini söylerseniz sevinirim ilk aracım ve servis konusunda pek tecrübem yok.Birde frenlerden hafif bi şekilde ıslık sesi gelmeye başladı balataları değiştirmem gerekiyomu? teşekkürler.

Hava FiltresiPolen FiltresiYağ FiltresiYakıt Filtresi (Benzinli)BujiFren HidroliğiKarter TapasıBenim aklıma gelenler...

çalışlar caddesinde bir özel opel servisi var ama açıkcası ben hiç gitmedim şu ana kadar çobançeşmedeki yetkili servise gittim ama çalışlardaki servisi denemeyi düşünüyorum ben sen de bir bak istersen.

ok teşekkürler.

abdullah kardeş bende de aynısından var daha bugun cevizlibağ opel odak la konuştum benim aracımda 87000 de, ama trigerin değişmemiş olabileceğini düşündüğümü söyledim servise, bana 60000 bakımında değişmesi ggerektiğini sölediler, tum bu yukarıda yazılanlar ve trigerde dahil 540 ytl+kdv fiyat verdi. şuan 3 yaş doldurmul opellerde servislerde işçilik ve parçada %25 indirim var, yani 405 ytl+kdv ye geliyor, paylaşmak istedim, ben yakında bırakıcam servise aracımı
saygılarımla

anladım abi tşk ederim.triger değişti benimkinde ilk aldığımda göstermiştim.

Geri