9 aylik ayrilik icin hazirliklar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M.Kayhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M.Kayhan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Mayis ortasinda 1.4T Sport aracimi galeriden teslim aldiktan tam 2 hafta sonra yoneticim bir gorev icin 9 ayligina yurtdisina gitmem gerektigini bildirdi. Agzimdan cikan 2. yada 3. soz "daha da yeni araba almistim" oldu.  steering  Daha bin km.yi devirmeden aracimdan ayrilmak gercekten zor olacak. Satmayi dusunmuyorum zira 2-3 bin TL zararina satacagim, 9 ay sonra ayni araci 2-3 bin TL zam gelmis haliyle alacagim, pek hesapli degil. Ayrica satmaya kiyamiyorum, aylarca hayalini kurdum, 5 hafta sabirla bekledim, satarsam ihanet etmis gibi hissedecegim.   ::)

Sizlere danismak istedigim konu, 9 ay kullanilmayacak bir araci bu doneme ne sekilde hazirlamali ve neler yapmali? Aklimda birseyler var ama yuz kisinin akli, bir kisininkinden daha fazla fikir uretecektir. Simdiden yanitlar icin tesekkurler.

Ynt: 9 aylik ayrilik icin hazirliklar

sn.kayhan adınıza çok üzüldüm ama aracı sizden başka kulanabilecek başka birisi yoksa eğer 9 ay kıpırdatmadan bekletmek en azından lastiklere ciddi zarar verir diye düşünüyorum aracı kaldırttırabilirsiniz güvenilir bir otoparkın kuytu bir yerinde. benim size sunabileceğim ve aklıma gelen fikir inanın sadece bu ama adınıza gerçekten çok üzüldüm ya da en iyisi aracıda götürün hem gezmiş olursunuz hoş nereye gideceğinizi bilmiyorum ama naviyide kapsamlı bir biçimde test etmiş olursunuz :)

Sürücü kursundan bir öğretmen arkadaşım araç uzun süre kullanılmayacaksa deposu doldurulup bırakılmalıdır demişti.Pas tutabiliyormuş sanırım aklımda kalmış küçük bir tavsiye :) Zaten döndüğünüzde muhtemelen bi kısmı uçmuş olacaktır.Görevinizde başarılar iyi yolculuklar..

kapalı otoparka çekip Allaha emanet edin

Benimkisi biraz fantazi olucak ama eğer avrupaya fln gidiyorsanız, aracınızı neden götürmüyorsunuz  m34444 9 ay az bir süre değil çünkü

Aracını uzun süre kullanamayacaklar için yapılması gerekenleri Opel, kitapçığında detaylı şekilde tariflemiş..Oradan yararlanılabilir..

Naj link' Alıntı:
Sürücü kursundan bir öğretmen arkadaşım araç uzun süre kullanılmayacaksa deposu doldurulup bırakılmalıdır demişti.Pas tutabiliyormuş sanırım aklımda kalmış küçük bir tavsiye :) Zaten döndüğünüzde muhtemelen bi kısmı uçmuş olacaktır.Görevinizde başarılar iyi yolculuklar..
plastik depo nasıl pas tutacakmış? 032questn

blemezsin ki :) :)
ecelnico link' Alıntı:
[quote author=Naj link=topic=1762.msg37233#msg37233 date=1308529771]
[/quote]

ecelnico link' Alıntı:
[quote author=Naj link=topic=1762.msg37233#msg37233 date=1308529771]

pastan ziyade uçma kısmı eski araçlarda oluyordu ama bizimkiler emniyetli diye biliyorum yanlışım varsa affola...
[/quote]

Naj link' Alıntı:

döndüğünde benzin 6 tl olur. benzinden baya bir kar etmiş olur ozaman

Geri