Hadi bakalım Kadett GSI meraklıları çoğalıyor 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eski ama gercekten kaliteli bi aractir bence... benim eniştemde vardi ve araba 4 vitesli olmasına ragmen feciii kaviyodu... gayet memnundu... ama bence yakıt acısından baya sizi üzücek... hem eski hemde güçlü motor olunca... almaya kafayı taktıysanız size şimdiden güle güle kullanmak dilerim...
eski ama gercekten kaliteli bi aractir bence... benim eniştemde vardi ve araba 4 vitesli olmasına ragmen feciii kaviyodu... gayet memnundu... ama bence yakıt acısından baya sizi üzücek... hem eski hemde güçlü motor olunca... almaya kafayı taktıysanız size şimdiden güle güle kullanmak dilerim...
aynen gsi 5 vitesliGSİ ları 5 ileridir.![]()
4 vites ise GSI değildir eniştendeki.Yakıtı üzmez![]()
al bendende okadar+1991
Zaten GSİ kullanıcısının ve hastasının şu zamana kadar yakıtı problem ettiğini görmedim. Hatta arabalarının orjinali bozulmasın diye LPG bile takmıyorlar.![]()
kızmayın canım okadar bilgim yok ama 4 vitesti ona ragmen gsi olmamasına ragmen gayet memnundu...[/
kızmadık arkdaşım nerden çşıkarrtınsen benden tecrübelisin bari bir kadette binmişsin bana anca kısmet olacak tabiki insanlar bildiği kadarını paylaşmalı kafadan atmamalı teşekkür ederim yinede inşallah bende memnun olurum kardeşim
![]()