86 Kadett GSİ Throttle Position Sensor(Ve diğer motor parçaları)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NaeX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NaeX

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba bu konuyu teknik servis bölümünede actım ama buraya açmamı tavsiye ettiler. Ben 1986 Kadett gsi için Throttle Position Sensor arıyorum ve bunun dışında bir kaç parça daha almam gerekiyor. Opel konusunda yedek parça temin edebileceğim yerler var ise bana solerseniz sevinirim.. ayrıca bana bu model opellerin elektrik tesisatlarından anlıyan adamların adreslerini vericek arkadaşlar var ise çok sevinirim. eminim opel parçaları ve tamircileri konusunda uzman olmuş arkadaşlar vardır. yardım ederseniz çok sevinirim.. iyi forumlar...

Merhaba bu konuyu teknik servis bölümünede actım ama buraya açmamı tavsiye ettiler. Ben 1986 Kadett gsi için Throttle Position Sensor arıyorum ve bunun dışında bir kaç parça daha almam gerekiyor. Opel konusunda yedek parça temin edebileceğim yerler var ise bana solerseniz sevinirim.. ayrıca bana bu model opellerin elektrik tesisatlarından anlıyan adamların adreslerini vericek arkadaşlar var ise çok sevinirim. eminim opel parçaları ve tamircileri konusunda uzman olmuş arkadaşlar vardır. yardım ederseniz çok sevinirim.. iyi forumlar...

throttle ps bende mevcut dilersen elektrik tesisatıda var yaz cevaplıım

selam arabanın motoru nedir 1.8 2.0 ohc ? Sfi 16v?

dilersen bende 1.8 i gsi için hava debimetresi var bosch uygun yollu veririm

2.0 ohc suan icin debi metrenin durumu belli degil..

Parça numarası bu mudur?

Bosch 0280120326

Parca numarasi olarak bilmiyorum:/

vectra a larınkiyle aynı değil arkasında yumru gibi bişey var degilmi?

Geri