80'li 90'lı yıllarda çocuk olmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bide yakari vardı :) küçük kızılderili

85 doğumluyum hemen hemen hepsini yaptım ne mutlu bana şimdikiler pc başından kalkmıyor

Hortlatalım bu konuyu güzel br video ile :rolleyes:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=58242946508

bizm antalya'dada vardı FameCity. Bi keresinde hiç unutmam sağlamından gaza gelip (yanılmıyosam hagar oynuyoduk) makinenin kolunu kırmıştım. Çaktırmadan kaçmışstım sonrasındada :).
Not: Yaşlanıyomuyuz yaw?:(
Fame unutulmaz gerçekten, okuldan kaçıp (faruk tugay) giderdik. Araba yarışı vardı onu bitirelim diye jetonları harcardık :)

yalan rüzgarı vardı annem hergün izlerdi kafayı yerdim ya...gerci bizim köyde hala bir coğu var ama iismlşeri değişiyo artık..

bide okuldan sonra mahalle macları vardı feyyaz,prekazi,tanju,rıdvan olurduk:D

fool yok,taç yok ofsayt yok,penaltı 9 adım dı..kale 3 adım.:D

aya maya kumpan ya bir şişe şampanya şampanyaaaaaaa...koşturmac...:Dkoş koş bitmez enerjı
jöle yoktabi düğün varsa evin önündeki bahceden limon koparıp sacımıza sürerdik jöle halt etmiş.:D:D taş taşş hart ın en hası:D

eskiden pazar gunleri trt de bi samuray filmi vardı auyı sıkınoski diye kara şimşek c.tesi sabahları el işi kağıtlarından objeler yapmak cosby ailesi birde kuzenler vardı biri çoban digeri gazeteci kuzen laryy derdi öburunun ismi aklıma gelmesi tv ilk çıktığı yıllarda ben bilmemde eskiler biliyor şimdide çok çalışanlar kullanıyor kuntekinte gibi çalışıyoruz diye ne gunlerdi bee mahllede 9 aylık oynadığım gunler geldi aklıma

hey gidi hey, sekerli leblebi tozu ne tatli gelirdi. simdi bir cocuga versen ne dusunur acaba.

sorma o sekerlı leblebı tozlarını az mı yedım tabak tabak
hıc usenmeden ugrasırdım hazırlardım hala bıle cok severım
sımdıkılere soylesen '' o ne '' derler
sıcacık 1 tas sütün içine ıslatılmamıs yufka ekmegını kırıp yemek....
aaaah ah nerde o gunler

dağ bisikletlerinin yeni ama yep yeni çıktığı günlerdi..
bide siyah önlük kolalı yaka...

bide ilkokulda küme kurardık...songül vardı bizim sınıfta yıl 88 fen bilgisi dersinde reflekslerimi anlatıyor ne . elime toplu iğneyi bir soktu haberim olmadan sınıfın ortsında ben bir şamar patlattım kıza , tabi elleri öpülesi varlık öğretmenimde bana...ne günlerdi ya...

haa kames toplar yeni çıkmıştı...

Pazar sinemasi ve pazar konseri

Geri