Tabii ki o tüp kuyrukları, yağ kuyrukları, çay kuyrukları, şeker kuyrukları, benzin, gaz ve mazot kuyruklarını da unutmamak gerekir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen beni güldürdün Allah'da seni güldürsün2 sene öncesinde kadar o haggar oyunu emülatörle bilgisayarımda duruyordu. O dandik grafikler, basit hareketler amma oyalamış bizi zamanında. Şimdiki NBA oyununu 88 tane ayrı fonksiyonu olduğunu düşününce . . .
Famecity den top atılan saatten çok puan alırdım eskiden. Oradan kaptığım puanlarla, çek bırak motosiklet almıştım, balonlar, çıkartmalar gani tabi.
Sonra Cüneyt Arkın geyikleri yapardık. Cüneyt Arkın karate şampiyonasına katılsa 1. olur mu? CÜneyt Arkın'ın atladığı kale surundan biz de atlarızdi mi ?
Bununla ilgili muhtelif ağaçların tepesinden yerdeki 2 cm lik toprağa güvenip atlamalar, sonrasında kırılan bacaklar kollar
Sonra yay yapıp (kavak dalından) cüneyt gibi 5 ok aynı anda atmaya çalışırdık. Sanki bi tanesi hedefi vuruyormuş gibi
Erkek lisesinde okumuş biri olarak el altından satılan yabancı prn dergileri uyuşturucu madde edasıyla aldığımız günleri söylemeden olmaz. Eski kitapçılarda bulunurdu genellikle, bi keresinde hiç unutmam adam japon dergisi vermişti, tabii yazılar falan japonca sayfalar tersten gidiyor. Adama sormuştum en salak halimle "amca japonlar da prn var mı?" diye. Adamda "hstr ordan" deyip göndermişti. Japonları hep samuray filmlerinde karizmatik kişiler olarak gördüğümüzden, yakıştıramamıştım kendimce japon kızlarına bu tip hareketleri![]()
![]()