80'li 90'lı yıllarda çocuk olmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Adile Naşit'in Uykuda Önce programında kuzucuklarım demesi halen kulaklarımda.. Biz büyüdük ve kirlendi dünya..

Birde bakkallarda çeki'idi sanırım,bakkalcı amcam yuvarlak yuvarlak deldiği bir kartona vereceği hediyeleri yazar üsyünüde folyo gibi birşeyle kaplardı...Verirdik parayı çekerdik çeki'yi..Pasoda leblebi tozu çıkardı...:):)

yada 5 lik misket

ya newrden çıktı bu konu eskilere gittim valla çok duygulandım :cry: bu arada kaybettiklerimizde aklıma geliyor kötü oldum valla

yada 5 lik misket

ya newrden çıktı bu konu eskilere gittim valla çok duygulandım :cry: bu arada kaybettiklerimizde aklıma geliyor kötü oldum valla

Bir yandan da iyi oldu Muharrem..Bu gün aklımıza gelmese hiç hatırlamadığımız ama çok sevdiğimiz o kaybettiklerimizin ruhuna bir fatiha okuruz...

Birde bakkallarda çeki'idi sanırım,bakkalcı amcam yuvarlak yuvarlak deldiği bir kartona vereceği hediyeleri yazar üsyünüde folyo gibi birşeyle kaplardı...Verirdik parayı çekerdik çeki'yi..Pasoda leblebi tozu çıkardı...:):)

az yemedik o leblebi tozundan :)

Kader-Kısmet miydi nedydi onların adı ya, boş çıkana çıtır gofret verirlerdi :)

bunları okuyunca nekadar yaşlandığımı daha iyi anlıyorum ama çok güzel günlerdi..hele o telli arabaların önüne ampul bağlatıp büyük kiwi pil taktığım günler

-Atari salonlarina gidip, 10 jetonu daha ucuza almak.

-Sadece pazar günleri yikanmak.

...

haklsın valla ne günlerdi be o günler ama su maddye cok guldum neden sadece pazardan pazara yıkanırdık heralde hasta olmayalım dıye hatırlıyorum güzel paylaşım eline sağlık

leblebi tozu, mahalle maçı, 8 bitlik atari, tsubasa, heidi ve peter, susam sokağı (en sevdiğim sayı 6, en sevdiğim ülke italya gibi abukluk :) ) kurabiye canavarı, kurbağa kermit, edi, büdü, temel reis, hep büyüycen diye birer beden büyük alınan giyecekler :) :) :)

sahiden çok güzel paylaşım olmuş beni seneler öncesine götürdü konu, bende 20 sene sonra eğer opelim.net kalırsa ve opel firması batmazsa aynı konuyu güncellerim:)

yaşasın eski zamanlarrr

Geri