80'li 90'lı yıllarda çocuk olmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Okuldan gelince saatlerce bıkmadan usanmadan top oynardık 9 aylık ve alman kalesi unutulmaz bunun yanında kanayn dizler ağrıyan bacaklar rovansataya kalkcam dıye ağız ustu dusmeler, pazar günleri banyo yapılıp bizimkiler izlenirdi...

pazar günleri olips motor spor,kovboy filmleri,ve banyo yapmamak için erken uyuma numarası

4 sene önce paylaştığım bir konu okudum yine duygulandım.... :( Her yaş güzeldir ama nedense bu yılları özledim ben...Birde bir şey soracağım.İki tane köstebek vardı.Bunlar çift başlı ejderhayla filan oynuyorlardı.Dahası birde 4 mü 5 mi adam vardı...Hepsi canavarla tek tek savaşırlar bir halt edemezlerdi..Sonra birleşirlerdi.Yüzükleri vardı.Toprak,su,hava,ateş :D neydi onlar?

Son düzenleme:
atariden aldigim oyun keyfini hicbi oyundan almadim ya bilmem ne xbox 360 larmi bilmem nemi daha adini bile bilmiyorum ps oyunlari ps3 filan hikaye benim icin :) bi mario bi olimpiyat oyunlari ataride tek gecerim atariyi

tutifuritti cincin

oooooryuu ket... diye diye az oynamadık sokaklarda...

+30 olmuş burası..:D

Clementine vardı,korka korka izlerdim..Adı çizgi filmdi ama korku filminden beterdi:D

Ankara'da körüklü otobüse binip, inatla körükte gitmek :)

Geri