8 yıllık lastik ile uzun yola çıkarsak

Gönül ister hemen değiştireyim ama maddi durum biraz sıkıntılı bu aralar. Tanesini 250 tl ye almıştım önlere. Sürat yapmadan sakin sakin seyredebilirim heralde. Lastiğin dışında herhangi bir çatlama söz konusu değil ön lastiklerle ayırt edilmesi bile güç

Çelişkiler çelişkiler.

Corsa 2007 aracımın daha orijinal lastiklerini bu hafta değiştirdim 4 ude yenilendi, rekor bende sanıyordum :)

Bu kadar eski lastiklere nasıl güveniyorsunuz anlamıyorum :) Lastiklerimin 3 senesi dolsa tırnaklarımı kemire kemire sürerim arabayı :D

Hocam, kusura bakmayın da hem lastiklerim 8 senelik demişsiniz hem de sabit 140 km hızla gitsem, demişsiniz. Yani ne gerek var bu kadar yüksek sürate? Gidin 85/90 km ile birkaç saat geç bitsin yolculuğunuz.

Corsa 2007 aracımın daha orijinal lastiklerini bu hafta değiştirdim 4 ude yenilendi, rekor bende sanıyordum :)

Yaklaşık 17 sene aynı lastiği kullandık ama araç genelde yatıyordu, uzun yola hemen hemen hiç çıkmadı, lastiklerin dişleri iyiydi ama balans falan tutmuyordu, tabii performans falan da hakgetiriyordu :)

madem tatile çıkıcam zehir olmasın diye 4 tane lastik alırdım bütçem yoksa 2500 km yerine 1000 kmlik bir gezi yapardım

Geri