8 litre ile 70 km gidiyorum ?

YAHU YEMIN ETTIM bi daha bu opelin sacmaliklariyla ugrasamiycam..

Air bag isigini söndurene kadar bi dert onu hallediyoruz abs isigi geliyor o gidiyor yol bilgisayari sorunlu o gidiyor radyatör fani calisiyor o gidiyor benzin isigi geliyor..lanet olsun opele !

valla açıkçası bende niyetliyim ama nasıl bir araç alayım diye düşünüyorum doğan şahin falanmı alsam :) parçasıda ucuz bakımıda
sana alınacak en iyi aracı söyleyeyim enkjeksiyonlu brodway. parcası ucuz, tek marşta çalısır vede stop etmez kesınlıkle, sensör arızası vermez. kışın çok ıyıdır. yakıtı azdır. suratide çok ıyıdır. biz iş yerınde kullanyıoruz taransit 15 içi yolcu dolu ürgüpten çektim geldim. süper arabba çok ekmegını yedik.
begenmediğim anlarıda var tabıkı suspansıyon, konfor yok denecek kadar az. birda kaloriferi iyi ısıtmaz ama iş görur.

Air bag isigini söndurene kadar bi dert onu hallediyoruz abs isigi geliyor o gidiyor yol bilgisayari sorunlu o gidiyor radyatör fani calisiyor o gidiyor benzin isigi geliyor..lanet olsun opele !
sen opelin iyisine düşmemissin arkadasım. hemde sen kendın ugraşmak ıstedın bı servıse göturmek ıstemedın ve doğal olarak yapamadın aracı. ben sana ta basında söyledım bunlar senın yapacagın işler değil diye

yok abicim bak gittim VOLVO S40 aldim canawar gibi

hayırlı olsun

Son düzenleme:
eyvllh saol insallah satar kurtulursunuz aldiginiz baska bi aracin ne kadar iyi oldugunu anlarsiniz

s40 8 km ile 120 km mi yapacak ? :D

neyse hayırlı olsun. severim s40'ı. opeli küçümsemem ama volvoyu büyümserim :D

Sanırım İsveçte yaşıyorsun orada da Volvo dan başka arabaya binilmez zaten, ama bu dediğin Opelle ilgili sorunları nasıl hallediyordun isveçli ustalar nasıllar? Mesela orada benzin kaç lira merak ettim?

birda kaloriferi iyi ısıtmaz ama iş görur.

abi onada çorum kaloriferi tkarız bizim reno12 de vardı sonradan torosa taktık odda satıldı gitti

çorum kaloriferi süper ötesi bişiy opellerde koycak yer bulsam tkarım :)

Geri