8 litre ile 70 km gidiyorum ?

bguzelsoy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Yahu deliricem artik 8 litre ile arac 70 km gidiyor normal mi bu astra sport 99 de ?

2.0 sanrım senin aracın. bence gayet normal eğer şehir içinde kullanıyorsan veya arabayı azda olsa sıkıştırıyorsan

sehir içi ise 100 km de 11.4 ykar aşırı fazla diil bence ama nerden baksan turbolu bi golf ün yaktıgı benzin :S

sehir içi ise 100 km de 11.4 ykar aşırı fazla diil bence ama nerden baksan turbolu bi golf ün yaktıgı benzin :S

dostum hesabında yanlışlık var. 8lt ile 70km gidiyorsa 100km de 11.42lt yakmış demektir. benzin 3.1 ytl dersek km de 354ykr yakar...

yakıtın hep şehir içi ise bence normal. buji hava filitresi benzin filitresini değiştir ve carbon clean yaptır. azalma olacaktır.

bence normal.hep şehir içi ise.ben bazen bekleme yapıyorum, bazen arabayı ısıtıyorum derken bakıyorum ki 11.5 litreyi bulmuşuz.

Normal aslında bazen çok soğuk havalarda ve kısa mesafelerde ( örneğin ben 5 km gidiyorum sabah ve aynı km de dönüş) nerdeyse 400-450 ykr ye çıkıyor ama karşıya geçtim yol açıkken7 lt ile 107 km gittim.Kısa mesafede araç ısınmadan motoru kapatınca yakıyor anlayacağınız 10-12 arası normal kış aylarında ve kısa mesafede...

Normal aslında bazen çok soğuk havalarda ve kısa mesafelerde ( örneğin ben 5 km gidiyorum sabah ve aynı km de dönüş) nerdeyse 400-450 ykr ye çıkıyor ama karşıya geçtim yol açıkken7 lt ile 107 km gittim.Kısa mesafede araç ısınmadan motoru kapatınca yakıyor anlayacağınız 10-12 arası normal kış aylarında ve kısa mesafede...
aynen sana katılıyorum...easytonic vites benim araç....ve ş.içi rampa ışıklar...10.1 litre yakıyo...100 km 0.32 ykr demek...servis mükemmel bir değer dedi....

SATTIM gittim volvo s40 aldim biktim uleyn bu opelden bi daha asla

:eek: bu ne hız böyle

valla açıkçası bende niyetliyim ama nasıl bir araç alayım diye düşünüyorum doğan şahin falanmı alsam :) parçasıda ucuz bakımıda

Geri