8.000 TL'ye kadar ikinci araç önerisi

Taunus verelim abi :D

Dodge 100, 200 hatta 250 bulamadın mı? :kop:

öyle deme abi :D çift kabin arkaya çoluk çocuğu da atar arkadaş hem kasasıda var eşyada taşır.. hem yerden de yüksek hemde 4x4 karda kışda buzda her şekil gider :D :D

öyle deme abi :D çift kabin arkaya çoluk çocuğu da atar arkadaş hem kasasıda var eşyada taşır.. hem yerden de yüksek hemde 4x4 karda kışda buzda her şekil gider :D :D

Aslında fena fikir değil. En azından piyasaları belli. Diğer seçenekler gibi uçuk kaçık fiyatlar değil. :)

Şiddetle 2. ilanı tavsiye ederim. araba pazarında gördüm,yaşlı bir amcanın.Tüm hatları OK gibi.İç torpido ve döşemeler tertemizdi.Fakat çok çok detaylı inceleyemedım.

Yanlış anlaşılmasın ama Opel'den uzak durmaya çalışacağım. İkinci bir Opel'le uğraşmak istemiyorum. :)

Aslında fena fikir değil. En azından piyasaları belli. Diğer seçenekler gibi uçuk kaçık fiyatlar değil. :)

benim zaten çıkış noktam navara oldu burda millet navaraları amerikan pick up ları normal binek aracı olarak kullanıyor şehir içinde.. siz niye orda kullanmayasınız 8 bin tl yede navara alınıcak hali yok :D artı bunların pick up sınıfına girdiğinden vergidende avantajı var ucuz.. hem dizel.. hemde bu tata lar biraz modelliymiş 2004 falan kliması falanda vardır :D ama kalitesini durumunu bilmem :D

mesela şu tip bir şeyde pazarlığa oturulsa 8 bine belki bırakır :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...004-model-4x2-tata-cift-kabin-47627535/detay/

Tata kamyonet bizzat kullandım.(Çift Kabin)Cam otomatıği bile yoktu.Direksiyonda tur yok.Çok dar olmayan yerde bile 3 5 hamlede ancak dönülüyor.Yakıtının çok iyi olmadığını hatırlıyorum.Eniştemin şirketinde vardı. Ama sonuçta tabiri caizse eşşek niyetine kullanacaksanız düşünülebilir belki.Ben olsam o fiyatlara binek avrupa alırdım :D

Tata kamyonet bizzat kullandım.(Çift Kabin)Cam otomatıği bile yoktu.Direksiyonda tur yok.Çok dar olmayan yerde bile 3 5 hamlede ancak dönülüyor.Yakıtının çok iyi olmadığını hatırlıyorum.Eniştemin şirketinde vardı. Ama sonuçta tabiri caizse eşşek niyetine kullanacaksanız düşünülebilir belki.Ben olsam o fiyatlara binek avrupa alırdım :D

Lada kadar iş görürse arkadaşın işini görür :)

Geri