77 yaşındaki yaşlı kadına reva mı bu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan C.C
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla cengiz abi öyle bir ülkede yaşıyoruz ki bir millet vekili halk için zeytini bir kerede yemesinler bir kaç kez ısırarak yesinler diyebiliyor..emekli maaşlarını çok bulup azaltma yoluna giderken millet vekili emekli maaşlarının (6-7 milyar) utanmadan yetmediğini söyleyebiliyor..

Ne de güzel söylemiş değilmi Atatürk(bknz:imzam)

İnsanlar layık oldukları şekilde yönetilir. Yıllardır iktidara gelenler hep kendilerine çalışmadılar mı? Bizler de inadına aynı insanları şeçmedik mi? Bizlerde bu kafa oldukca. Şu anki iktidara kızıyoruz, iki torba kömüre oyumuzu satıyoruz. Fakir vatandaşımıza yardım diyorlar, sanki yıllarca vatandaş bol bol para kazandı da kazandığı parayı kumarda yedi. Vatandaş fakirse, iş bulamıyorsa kabahat yıllarca hükümette olup ta vatandaşı bu hale getirenler değilmidir? Sen bana % 2 maaş zammı ver piyasaya % 20-30 zam yap ben fakirleşince nedenini araştırma, kapıma 2 torba yardım bırak git. Daha neler. ( bu yorumlarımın muhatabı sadece şimdiki iktidar değil memlekete faydası olmayan bütün iktidarlardır.)

haklısın Savaş ağabey ben zaten eleştirimde şu bu diye isim vermedim ve sadece mevcut ıktıdara da değil bu serzenış biz bunları secmedık mı tezınıze katılmıyorum sadece alın bırını vurun otekıne onumuzde yıllar boyu hep aynı adamlar vardı mıllet de mecburen onları denedı ama hemen hemen hepsını denedı eğitim sistemindeki bilinçli aksaklıklar,gençlerimizin farklı oyunlarla bılıncsızlesmesını saglayacak farklı hareketlerle bunca senedır basımızda kaldılar zira eğitimli toplumlarda bu tıp polıtıkacıları anında sutlarlar zaten bızım egıtımsız bır toplum olmamızın bu yonde caba sarfedılmesının de esas sebebı budur bızı saglam egıtseler,bılınclı toplum olmamızı saglasalar 25-30 yıl aynı basarısız adamlar defaeten ulke yonetımınde soz sahıbı olabılırler mıydı ...... o bakımdan vatandası da suclamamak lazım onlerınde baska sececek alternatıflerı yoktu olanlar da hep aynıydı zaten bırılerının talebelerı,bırılerının uzantıları....

İnsanlar layık oldukları şekilde yönetilir. Yıllardır iktidara gelenler hep kendilerine çalışmadılar mı? Bizler de inadına aynı insanları şeçmedik mi? Bizlerde bu kafa oldukca. Şu anki iktidara kızıyoruz, iki torba kömüre oyumuzu satıyoruz. Fakir vatandaşımıza yardım diyorlar, sanki yıllarca vatandaş bol bol para kazandı da kazandığı parayı kumarda yedi. Vatandaş fakirse, iş bulamıyorsa kabahat yıllarca hükümette olup ta vatandaşı bu hale getirenler değilmidir? Sen bana % 2 maaş zammı ver piyasaya % 20-30 zam yap ben fakirleşince nedenini araştırma, kapıma 2 torba yardım bırak git. Daha neler. ( bu yorumlarımın muhatabı sadece şimdiki iktidar değil memlekete faydası olmayan bütün iktidarlardır.)
sonuna kadar katılıyorum savaş abi..
benim yaşım 22 bazı şeyleri yeni yeni kavrıyorum ama insanların bu kadar aptal yerine koyulması beni çok şaşırtıyor..satılmadık yollarımız köprülerimiz kalmıştı onlarında satışı yakın..merak ediyorum bir 10 sene sonra satıcak birşey kalmayınca ülke kendini nasıl çevirecek..zaten vergilerinde suyu çıktı..
şu an 100 gencin 90 ı yurtdışında yaşamak istiyor bi 10 sene sonra ne olacak?

haklısın Savaş ağabey ben zaten eleştirimde şu bu diye isim vermedim ve sadece mevcut ıktıdara da değil bu serzenış biz bunları secmedık mı tezınıze katılmıyorum sadece alın bırını vurun otekıne onumuzde yıllar boyu hep aynı adamlar vardı mıllet de mecburen onları denedı ama hemen hemen hepsını denedı eğitim sistemindeki bilinçli aksaklıklar,gençlerimizin farklı oyunlarla bılıncsızlesmesını saglayacak farklı hareketlerle bunca senedır basımızda kaldılar zira eğitimli toplumlarda bu tıp polıtıkacıları anında sutlarlar zaten bızım egıtımsız bır toplum olmamızın bu yonde caba sarfedılmesının de esas sebebı budur bızı saglam egıtseler,bılınclı toplum olmamızı saglasalar 25-30 yıl aynı basarısız adamlar defaeten ulke yonetımınde soz sahıbı olabılırler mıydı ...... o bakımdan vatandası da suclamamak lazım onlerınde baska sececek alternatıflerı yoktu olanlar da hep aynıydı zaten bırılerının talebelerı,bırılerının uzantıları....
İşte konunun en can alıcı yönü burası. Adamlar enayimi gençlerimizi eğitsinler. Eğitimli gençlerimiz zamanla olgunlaşacaklar ve kendilerini fersah fersah geçip bilinçli olarak baştakilerden hesap sormaya başlayacaklar. İnsan bindiği dalı kesermi? Pehlivanlar bile talebelerini eğitirken (günün birinde talebelerine yenilmemek için) bildikleri bütün numaraları öğretmezlermiş. Bakın ekonomistler tarafından ekonomik krizin kapıya dayandığı söyleniyor. Bu günkü gazetelerdeki haber: Yeni milli gelir hesaplama yöntemine göre kişi başına düşen milli gelir 5.4850 dolardan 7.500 dolara yükselmiş. Hesaplar tutmayınca yeni yöntemler yaratılıyor. İlim zayıf olunca bilmeyenler yeni yöntemleri yiyiyor. Vatandaş soruyor; benim cebime bu para ne zaman ve nasıl yansıyacak diye. Tık yok.

ben haberi izlemedim ama eğer izlemiş ve bukadar etkilenmiş olsaydım forumda başlık açmaktan daha farklı şeyler yapardım heralde ..adresi bununabilir, yardım toplanabilir yada bu işlerle uğraşalarla yardıma muhtaç teyzemiz arasında bağlantı kurulabilir vs vs.. zaten inanıyorum ki haberi izleyen vicdanlı vatandaşlarımız duyarsız kalmamışlardır..

ben haberi izlemedim ama eğer izlemiş ve bukadar etkilenmiş olsaydım forumda başlık açmaktan daha farklı şeyler yapardım heralde ..adresi bununabilir, yardım toplanabilir yada bu işlerle uğraşalarla yardıma muhtaç teyzemiz arasında bağlantı kurulabilir vs vs.. zaten inanıyorum ki haberi izleyen vicdanlı vatandaşlarımız duyarsız kalmamışlardır..
be dedıklerınız yapmak tabıı kı cok hoş olurdu ben kendı adıma elımden gelenı yapıyorum zaten cevremde gordugum asırı yoksullara,ihtiyacı olanlara herkese yetısmek de mumkun degıl maalesef, umarım dedıgınız gıbı vıcdanlı vatandaslar harekete gecmıstır ama onun ıcın daha detaylı yardım gerek öyle 3-5 kısının yardımı onun artık omrunun sonuna kadar rahat etmesı ıcın kafıı gelmeyecektır bunun ıcın medyanın devreye gırıp duruma el atması gerekır her gece bos bos yarısmalarda para dagıtacaklarına bıraz da bu mısyonu ustlensınler mesela var mısın yok musun yerıne ben de varım yanınızdayım deseler ya da kım 1 mılyon ıster yerıne bu 1 mılyon da bızden ne ıyı olur değil mi örgütlenmek şart onu da ben sağlayamam kapasıtemı asar

Geri