!!!755 88 88!!! Bu numaraya dikkat!!!755 88 88!!!

ege_kip

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
21 Nis 2009
Mesajlar
170
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Bugünde beni Mamak Karakoludan Başkomser Güven aradı! Telefon açılır açılmaz arkadan klasik polis telsizi sesleri geliyordu. Mizansen hazır yani. Bu telefon sizin mi dedi evet dedim. Arkasından hemen sicil numaranızı alayım dedim, telefon hemen kapandı nedense :D insanları dolandırmaya çalışan bir sürü şerefsiz kol geziyor etrafta.




İyikide güvenmemişsin başkomiser Güven'e :p
 

snbastra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
12 Eyl 2009
Mesajlar
522
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
www.facebook.com
Sıcak Haber...

Pepsinin zart zurt kampanyasında 9. talihli seçildiniz ve 7000 tl kazandınız.bilmem kaç numaralı telefonu arayın.

Telefon aranır, garanti bankası bilmem kaç nolu hesap numarasına 500 tl yatırdığınız takdirde(bu 500 kdv mi ötv mi noluyomuş) 7000 ytl hesabınıza yatırılacaktır deniyor.
Para borç harç bulunup hesaba yatırılıyor,sonra telefon geliyor sahtekarımızdan "kusura bakmayın ama biz sizi dolandırdık"diyor.

( ıspartanın yerel kanalında bugün gördüm,yani biri bu şerefsizlere inanmış paraya ihtiyaçları olduğu için fakat sonuç Allahtan korkmayanlar yine bir garibin ekmeğini daha çalmış )

Haberi izlerken bile tüylerim diken diken oldu,Allahım sen bizi bu şerefsizlerle karşılaştırma yarabbim.
 

erentat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
30 Kas 2009
Mesajlar
152
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
40
Siteyi ziyaret et
Devletlerin asli görevi vatandaşlarını kötü niyetli insanlardan korumaktır devlet otoritesinin kaybolduğu ve adeletin ve yargının sistemi bozulan ülkelerde bunu fırsat bilicek insanlar türüyecektir ve bu pislikleri durduramayan ülkelerde adalet sistemine olan güven olmadığından ve yargılama süreçlerinin komedi filmlerine konu olacak kadar gülünç olan ülkelerde MAFYA ÇETE VE BİREYSEL SİLAHLANMA kaçınılmazdır işte bu nedenle ülkemiz bu çemberden kurtulamayacak seviyededir malesef hakikat budur
 

kesanlee

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
7 Haz 2008
Mesajlar
113
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Siteyi ziyaret et
bence suçlu onlar ama buna kanan insanların da suçu var. yaşadığımız dünya çirkin bu dünyaya uyum sağlayamayanlar malesef kandırılmaya mahkum olacaklar her zman. yani cep telefonu kullanıyorsak eğer bunun getirilerini ve götürülerini bilmek zorundayız. bilgisayar kullanıp internete giriyorsak eğer bunun getirilerini ve götürülerini bilmek zorundayız. eğer bankadan kredi kartı aldıysak (ki almayan kalmamıştır eminim) bu kartın gerçek değerinde para yaptığını ve üzerindeki numaraları alan birinin istediği gibi harcama yapabileceğini bilmek zorundayız. hırsızın hiçmi suçu yok diyorsanız suçu çokta, cezası yok. o yüzden onu suçlu yapmamak için biz önlemimizi alıp bilinçlenmeliyiz.
 

BY_Corsa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
26 Eyl 2006
Mesajlar
8,347
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
47
Siteyi ziyaret et
0531 9511072

Bu numaradan 10 dakika önce mesaj geldi "Gold Paketi ile kol saati kazandığınız bize ulaşıp bilgilerinizi veriniz" yazıyor arıyorum şimdi çok güzel bilgi vercem de açmıyorlar.

ne şans bu sabah aynı mesajdan bana da geldi, ancak sonuna bir not eklemişle, kol saatine ilavten elektrik faturalarınızda indirim kazanın diyorlar. :kop::kop:
 
Üst