7000 ytl ye ne arac alınır?

anladım ben bir şey demedim sadece bmw e30 kasa deyince ben farklı düşündüm demekki

ben sana ne düşündüğümü bu sefer görsel anlatıcam beni daha iyi anlıycaksın yaşın 21 istediğin arabada e30 kasa bmw olunca ben üç aşağı beş yukarı şöyle şeyler düşündüm buna yakın şeyler

01.JPG

204594_max.jpg

E30-9.jpg

E30-2.jpg

5075e30_bmw.jpg

bmw_E30_front_bumper_-_lumma_model1.jpg

bmw_e30_4b.jpg

bmw_e30_6b.jpg

Şimdi böyle düşünürken Corsa van Deyince çok kelalaka oluyor bana göre :D
benim aklıma iş yük aile aracı tarzı bir şey geliyor

692629_3.JPG
696915_1.JPG
633946_2.JPG

ama hata bende :) sen e30 deyince ilk mesajında demekki bende sana en güzelini layık görmüşüm :) ve hep o kafamdaki e30 a oranla en güzellerini yazdım ben hep insanların her şeyin en güzel ve iyisini hakkettiğini düşündüğüm için :D ilk mesajında ufak mazotlu araçda olur desen o zaman farklıda yazardım hatta hiç diğerlerinide yazmazdım :D :D

şimdi sana bir soru :D

corsa-cmon-doll-white2.jpg

ya tamm arkdsım bn zaten bısı demedım 7000 ıle bmw 10000 olsa corsa alarım 12000 olsa bı tane astra alırdım gsı felan bnm demek ıstedıgımı anlatamadım tamm bmw super bı alet senn gosterdıklerınde super ama ac bı bak bakalım makına ole olunca adam 20000 ytl den kapı acıyor dokuntu lerıne ıstıolar o 7 8 ı bı bak ıstersen

94 corsa b bence rahat olursun topragım

zaten döküntüsünü alıp sürdükçe sen adam ediceksin o işin keyfi orda genç adamsın ufak ufak hem kendin emek harcayıp yapıcan paran oldukça da bir şeyler ekliycen elma piş ağzıma düş olmuyor öyle düşünüyorsan 7000 bine hiç bir arabanın temizni bulamassın ancak dediğim gibi rover falan bulabilirsin onlarında nedenini yukarda yazmışdım tekrar yazmıycam..

arkdsım pekı bn 7000 ı buluorum dımı baska param olsa herlde bıras daha uzerıne cıkarım hem dıelım kı arac bozuldu ne bılım o arac baskı balata v.s ıstıyo nerden yaptrcam solermısın bn bıras temız olsun dıorum arkdsta dalga gecıo toru,os yazmıs ya nese ya

yok yok sinir yapma oda yanlışlıkla yazmışdır şimdi canım kardeşim araba alıyorsan hep derim sonunu fazla düşünmiycen düşünürsen hiç araba alma neden dersen kapıya sokağa bırakıyorsun her şey olabilir benim önceki araçlarımın sokakda başına gelenleri yazsam roman olur çocuk çıkıp zıplamış ben yokken bir geldim kaputta bombeler dolu bir gün gene bir geldim arka tampon düşmüş adamın teki almış götürmüş :D

yani o kaarını düşünüyorsan o sorunu çıkartır bu sorunu çıkartır diye tabiki çıkartabilir ama şuda var çıkartmayada bilir önceki sahibi temiz bakmışsa bilemessin onu bazı arabaların dışı içi yürüyeni tıkır tıkırdır ama görünmeyen parçaları bitikdir bazı arabalarında dışı kötüdür içi pisdir ama adam motoruna diğer görünmeyen aksamına gözü gibi bakmışdır

bak ilk mesajlarımın birindede dedim 7 bine araç alıyorsan öyle tertemiz masrafsız araç bekleme tamamen milli piyango ancak belki ford ka tarzı şehir içi ekonomik bir araç alırsan onların geneli zorlanmadan şehir içi için kullanıldığı için bulabilirsin

yada roverın 416 ları falan genelde aile arabalarıdır orta yaşlılar kullanır temiz kullanır ama dediğim gibi sen daha araba almadan onları düşünüyorsan hiç alma koy paran cebinde kalsın. :) üstüne eklersin biraz daha o zaman gider proton alırsın en azından epey modelli alırsın 2001 2002 protonlar var 9-10 civarına 2000-2001 arabada epey epey yeni arabadır 6-7 yaşında araçdır

arkdsım pekı bn 7000 ı buluorum dımı baska param olsa herlde bıras daha uzerıne cıkarım hem dıelım kı arac bozuldu ne bılım o arac baskı balata v.s ıstıyo nerden yaptrcam solermısın bn bıras temız olsun dıorum arkdsta dalga gecıo toru,os yazmıs ya nese ya

ne dalgası arkadaşım :))

torosun en pahalı parçası 20 milyon kafana takma
üstelik toros için anadolu'nun mercedes'i derler. yani çok sağlamdır hareketli aksamı da kasası da canını sıkmaz.
tek bi problemin olur o da direksiyon hidrolik deildir.
motorda fan yoktur. çok sıcak havalarda hararet yükselebilir biraz ama sağlamsa termostat ve devir daim gene sıkıntı çekmezsin pek. yazlık kışlık vs oluyo onlarda çünkü.

ben olsam 96 honda civic hb alırdım :) ama aile otosu olarak düşünüyorsanız birazdaha biriktirip 98-99 megane - laguna ları tavsiye ederim hem lüx hem konforlu hemde oturaklı araç

Son düzenleme:
bmw nin debriyaj setinin hesabını yapan arkadaşım ne hondanın ne lagunaın masrafının altından kalka bilir eyer sorun çıkartırsa araçlar laguna nın civicin parçası e30 dan pahalıdır o kesin

sanırım diğer arkadaşın yukardaki keepwalking arkadaşımın dediği gibi herhalde masraf olmasın altından kalkabiliceğim bir araba diyorsan toros al babında demişdir.. sonuçda torosun parçaları sudan ucuz kapı saçı 20 milyondu türkiye cumhuriyetinde kapı saçı 20 milyon araba sanırım yokdur olsa olsa bir ihtimal lada olabilir onun dışında eminim yokdur...

Son düzenleme:
Geri