7000 ytl ye ne arac alınır?

bu arada dediğim rx-7 lerden piyasada bir hayli var çünkü rotary motorun ömrü çokkısa bittimide tamir olmuyor yenisi alınması gerekiyor yeniside bir dünya para değmiyor arabadan fazla tutuyor millet arabayı hurdaya vermeyede kıyamıyor çok güzel bir görüntüsü var çünkü çakıyorlar granada motorunu :D

Bende Daha Ne Numaralar var :D :D

roverlar zaten parçası fln pahali diyor herkes 9000 lik roveri 7000 e alirsan hiç hayrını görmezsin bence ben hala pride diyorum :D

haklısında 7000 e alıcağın her arabanın bir riski vardır bunu unutma yani aldığın araba modelli teknolojisi yeni donanımı yeni airbagli klimalı falanlı filanlı bir aletse ve 7000 ise fiyatı bu kadar güzel şeyin yanında illa eksi bir şey olucak olmassa o arabanın fiyatı 7000 olmaz zaten :D

bu rx 7 nini motorsuz olanını alıp let motor atıcaksın başka bişeye yaramaz bu araba :D:D:D

üzerine 1-2 bin ytl koyup fiat tempra alabilirsiniz temiz ve komforlu...kullandığımız için biliyorum 98 modelini 10,500 e sattık 9 bine güzel birşeyler bulabilirsiniz...

arkadaslar hanı 10000 cıksa gıder bı corsa van alırım bı cam bı koltuk yada 2003 1.7 cam koltuk ıslı bulurum bıtane at mazotu gıt babam gıt yanı herkesede ılgılendıgı ıcın cok tesekkur ederım

e30 kasa kalite bmw den mazotlu corsaya düşdün ya :D :D artık bir şey diyemiyorum :D şu yazını ilk mesajının altına koysaydın bu kadar araba önermek için yorulmaz burda tartışmazdık :D

e30 kasa bmw deyince sana o klasmanda o kalitede bir sürü araba önerdik ve önerdiler madem corsa heleki mazotlu bir şey arıyordun ilk mesajının altına yazsaydın mazotlu ufak bir araçda olabilir diye :D

o zaman bir önceki sayfada yazdığım gibi (pek okuduğunuda sanmıyorum ama olsun :D) ford ka al derim yada palio 1.2 vanları filan oluyor bulabilirmisin bilmiyorum ama sanırım9 milyara bulursun tahminim ford ka da güzeldir atarsın bir depo benzin gene gezersin püfür püfür 6-7 yede çok çok rahat bulursun temizini satışıda kolayı olur yedek parçasıda ucuzdur sonuçda ford :)

hadi kolay gelsin kardeşim :)

aslında bu konu diğer bu aralıklarda araç arayanlarada güzel bir arşiv belge bilgi kaynağı oldu onun içinde sana teşşkkür etmeleri lazım bu aralıkda araba arayan arkadaşların ...

valla üstad ben ocak ayında aldım benim astrayı. araba almayı kafama koyduğumda 7bin deil 5 bin ytl'lik bi araba olsun yeter diodum. onun parçası pahalı bunun modeli eski bu yaşlı bu çok yakar vs vs derken 10lara 15lere çıktı fiyat periyodu. en sonunda astra almaya karar verdim 1,5 ay piyasada gezdim astra aradım en sonunda da 18,5'e kestik pazarlığı.
benim diyeceğim o ki, 7bin ytl nakidin varsa üzerine bi 7-8bin de kredi çekmeye çalış kafan rahat olsun ödemeyi gözün kesiosa tabi.

arcetera arkdsım tum yazdıklarını okudum bn senn merak etme ama suda var o model aracı satamassın dedın masraf cıkarr dedın hem corsa mazotlunun nesı var kı bn dde daha oncede vardı cokta guzel araba bne ıstıyorum e30 bmw ama sımdı suda dusunduruyor benı bırı 88 model bırı 03 05 model sonra teknolojı kasa tkenolojısı farklı tamm bmw saglam arac ama cok dusunduruyo ıste bnı

Geri