7000 ytl ye ne arac alınır?

Kedidir o Kedi :pon: :) Ben İlk Defa Duydum Hatta İlk Defa Aktifleştirilip Kapanan Hd Duydum Hani Yol Tutuşuna orantılı hd ler var sürüşe göre süratin arttıkça sertleşen hdlerde var hatta çoğu arabada standart ama kapanıp açılan ilk defa duydum bence kedidir arabanın içine kedi kaçmışdır :pon::pon:

konuyu baştan beri takip ediyorum insanlarla alay eder gibi konuşuyorsunuz ve bu hiç hoş birşey değil bu konulara çok hakimseniz çok bilgiliyseniz doğru düzgün yazın da bizde ciddiye alalım...

konuyu baştan beri takip ediyorum insanlarla alay eder gibi konuşuyorsunuz ve bu hiç hoş birşey değil bu konulara çok hakimseniz çok bilgiliyseniz doğru düzgün yazın da bizde ciddiye alalım...

konuya hakim emre bey kardeşim!.. 7000 liraya rover cabrio tavsiyesine bittim.. :rolleyes:

ne edeyim tavsiye canım kardeşim doğan şahin mi tavsiye ediyim reno9 mu tavsiye ediyim serçe mi tavsiye ediyim ahı çıkmış vahı kalmış corsamı tavsiye ediyim cılkı çıkmış eski püskü e21 e30 kasa bmw mi tavsiye edeyim

birincisi anlayana dalga geçmem ama okuduğunu anlamayan arkadaşımla dalgamıda geçerim sefamıda sürerim kimse alınmasın önce okuycaksın okuduğunu anlıycaksın sonra gelip üslubuma laf ediceksin...

ben katiye ve katiyen rover cabrio tavsiye etmedim sadece roverın kallavisi bile o fiyata var dedim tavsite etmedim yazım bir önceki sayfada mevcut buyrun okuyunuz sevgili kardeşlerim..

beni konuşmadığım etmediğim imalar altında bırakırsanız bende sizinle bu tarz uslupla konuşmak zorunda kalırım önce birbirimizi anlıycaz yazdıklarımızı ha yazım uzunsa o zaman hiç cevap verme saygı duyarım ama bir yerine kadar okuyup devamını okumadan cevap verirsen oda ters..

bakıyorum yazılarınızı okurken hepinizin yaşı genç ben hiç bir yazımda yaşımı ön plana atmadım katiyen atmamda hepiniz arkadaşlarımsınız kardeşlerimsiniz ama ben sizin yazdıklarınıza saygı duyup hürmet edip cevap yazmışsam sizden de çok çok az tölarans beklemek hakkımdır diye düşünüyorum...

ben konuya akim falanda değilim mantığın el verdiği şeyi yazıyorum her kezde kendi mantığının el verdiği şeyi yazıyor ben diyorumki canım kardeşimin 7000 ytl si varsa ya modern teknolojiyi yakalamış donanımlı bibr arabaya binicek yada teknolojisi bitmiş devri bibtmiş eski püskü bir yerli yada yerliye yakın prim yapan bir araca binicek bu konun etrafında döndüğü olayda budur...

ben rover cabrio tavsiye etmedim bu senin beni küçük görmen neticende çıkarmış olduğun bir yorumdur olsun ben genede senide seviyorum :)

ben rover alabilrisin dedim neden dedim modern araba neden dedim yürüyeni ve motoru hondaya aittir hondanın tüm yürüyen ve motor parçaları uyar neden dedim donanımı yüksek araba airbag abs deri döşemeye kadar olanlısını bile bulabilir neden dedim çizgileri hatları hayla çok modern ve çok düzgün 7000 ytl ye alınıcak arabanın parası yerlide alsan en kral prim yapan aracıda alsan sana bir getrisi olmaz prim yapmayan aracı alsanda bir getirisi olmaz o para giden paradır geri dönmez madem dönmiycek madem gidicek bari hakkettiği bir araca gitsin doğana şahina ladaya reno9 a gidiceğine

roverın 4 tane kasası var 200 kasa 400 kasa 600 kasa 800 kasa hangisi zevkine uygunsa alır..

rover dedim çünkü rover şu anda hakettiği konumda olan bir araç değil normal piyasa değeri 15 milyar civarı olması gerekirken fabrikasının kapanması boronkoyların yarı yolda bırakması sabancının götürememesi sonucunda türkiyede ortada kaldı o yüzden fiyatlarıda dip yapdı bu dip yapmasının kime avantajı oldu işde bu 7000 ytl 6000 ytl ye araba arayan arkadaşlara çok büyük avantajı oldu eskiden o fiyata doğan şahin alınırken artık adam gibi arabalar alınmaya başlandı bu kadar basit rover yazmammın sebebi buydu.

ben her bir yazdığım arabanın hesabını vericeksem :) :) vahki vah bana hem ben orda tek roverı yazmadım bakınız şahane araçlar yazdım orda donanımı full+full olan

ben tekrar ediyimde hepinizi seviyorum hiç birinizle öyle bir sıkıntım alıp veremedğim olmaz eminim bir yerde oturup tanışssak çokda güzel hoş sohbet ederiz bu internet ortamında miminkler ve mizaç olmadığı için bazen sıcak yapılan bir espri yanlış anlaşılabiliyor. :)

Son düzenleme:
herneyse corsa 1.4 sport iyi arabadır az yakar çok kaçar :)

"ben her bir yazdığım arabanın hesabını vericeksem" estafurullah

sizin yazdıklarınızın tamamını okudum.. bunu dert etmeyin.. okuduğumu 1 kerede anlayabiliyorum burda da bi problem yok!.. zaten dalga geçip sefa sürülecek yerde burası değil Eğlence kısmımıza alalım sizi bunlar için..

7000 liram olsa rover almam ama 12000 liram olsa rover alırım.. anlatmak istediğimi umarım anlarsız..

zaten olması gerekende o bak bende seni anladım :) sende bir yerde haklısın

aslında en büyük sıkıntımız bu okumama biliyormusun yani ülkecene oda burdada çok yüksek oranda var mesela ben bu konuya ilk mesajımı atmadan önce bütün yazıları tek tek okumaya çalışdım

konuyu açan arkadaşın istediği şey aslen belli bana yerli hani anlarsın işde renodur murattır doğandır şahindir böyle halk içinde çürük çarık denilen arabalar dışında hani aklıma gelmeyen kupon 7000 ne alına bilicek arablar varmı diye mesaj atmış yani olurda süpriz piyango bir araç birisi yazar diye..

ona rağmen arkadaşların çoğu bilindik reno doğan şahin lada eski fordları yazmış bende biraz ona tavır aldım ilk mesajımda yani arkadaş ne istiyor siz ne yazıyorsunuz... bu birazda amman benim parammı yaz gitsin mantığından kaynaklanıyor

ben kendimi o arkadaşn yerine koydum birazda genç az bi parası var bmw e30 kasa falan düşünüyorsa belliki gönlü biraz şekilli spor bir arabadan yana yani 7000 ytl yi son kuruşuna kadar sömürebiliceği bir tahminim spor araç arıyor :) :)

bende kendimi onun yerine koydum aklıma onun tarzına ve kesesine uygun araçları yazdım..

yani bmw e30 düşünen bir arkadaş gidipde reno ya tofaşa ladaya forda bence bulaşmaz onun yerine gitsin zaten bmw alsın ben kafasındaki bmw alternatiflerina alternatif araba yazdım

yoksa 7000 ne ne biçim binek araçlar var mesela oturaklı bir araç isteseydi şöyle kallavi kapı açdıran direk mitsubishi galant bile yazardım ama yazmadım arkadaşın tarzını anladım olay budur :) :)

sevgiler saygılar

nx coupe kullandım 2-3 ay ünide okuyorken vardı çok basık kafam tavana değiyordu :D Açınca problem yok ama.. süratlenmesi ivmelenmesi güzel.. o konuda hakısınız nx coupe tercih edilebilir! Sarısı daha bi güzel!.

benimde kankimde vardı adama kasti arabayla gitmezdim motorumla giderdim :D apartmanın arkasına saklardım aksiyle geldim derdim ben o aracı seviyorum bilmiyorum o kadar araç kullandım nx coupe nin tadı bir başkadır süratlenmesi çok iyidir dediğin gibi heleki bakımlı olursa bence alınıp hani evde haftasonu arabası ikinci araba keyif arabası yapılabilicek gerçekden kupon bir alettir..

birazda teknolojik donanımsal takviye yapıldımı günümüz arabalrından hiç bir eksiği kalmaz zaten motoru zamanının bile ilerisindeydi

rover 220 turbo coupe enfes araçdır yürüyen tabuttur resmen ama ben böyle giden araba az gördüm çok arsız bir araba sahilde geçerken bütün kzıların gözü bizde olurdu oda çok afilli araçdır kız tavlama konusunda bu gün bile iş görür bizden geçdi ama diğer arkadaşlara :D :D

mesela ben şu arkadaşın yerinde olsam prelude d bakarım hafif kazalı yada masraflı farketmez alır zamanla toplar yapar sattımıda zaten hasarlı masraflı ucuza aldığı için piyasasında satsa gene cebinde en az 3-4 milyar karı olur o harika bir araba ama işde biraz meşakat ister sahibindnede var bir tane 91 mi ney bem beyaz şahane prelude ön tamponla farları yok sadece adam 7 bine bırakıyor işde alsana fırsat imkanım olsa düşünmeden alırım çünkü piyasası nerden baksan 12 civarı alır ufak ufak minik minik toplarım

hani şekil artistik deli bir spor araba olsun dese piyasada ford granada motorlu rx-7 ler var :D rx-7 nin zaten para eden yer i rotar wankel motoru oda olmadımı para etmiyor sırf görüntü şekil alır arkadaş rx-7 kapışmaz basmaz şekil şekil ağır abi misali böyle tennüzül etmem kapışa misalı tıngır mıngır gezer takılır :) onu 91 ini falan 4-5 milyara kadar bulur en son izmirde kırmızı bir tane vardı granada motorlu potur poutr yağ yaka yaka gidiyordu arkasından siyah dumanlar ata ata :D :D 5 milyara sattılar genç bir arkadaş aldı :D

hani şekil artistik deli bir spor araba olsun dese piyasada ford granada motorlu rx-7 ler var :D rx-7 nin zaten para eden yer i rotar wankel motoru oda olmadımı para etmiyor sırf görüntü şekil alır arkadaş rx-7 kapışmaz basmaz şekil şekil ağır abi misali böyle tennüzül etmem kapışa misalı tıngır mıngır gezer takılır :) onu 91 ini falan 4-5 milyara kadar bulur en son izmirde kırmızı bir tane vardı granada motorlu potur poutr yağ yaka yaka gidiyordu arkasından siyah dumanlar ata ata :D :D 5 milyara sattılar genç bir arkadaş aldı :D

abi sen fantazi noktasınıda aştın yaaaaaaaaa :kop: :kop: :kop: :kop:

genç nesillere verdiğin akıllara bak elemanın yakacan başını!..

warya accayip güldüm yauu böle bişey kimin aklına gelir rx-7 granada motorlu alıyım :D hehehehehhehehe :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Bizde o yaşlarda olduk belli bir yaşa kadar araba şekil demek kız tavlama makinası demek tesisat demek hava atmak demek buda her kezin hakkı doğana şahine renoya ladaya kim bakar :) başarıya giden yolda her şey mübahdır :D

millet kaputu açıpda motorunamı bakıcak yok yolda ferrari gibi bir araba görücek o kadar kızda öyle sadece arabayı görücek vitesi direksiyonu ve görmesi gerekenleri :D :D

Konuda bukalemuna döndü sinir agresiflik şiddet şimdi erotik bir hava :D :D :D

Geri