ne edeyim tavsiye canım kardeşim doğan şahin mi tavsiye ediyim reno9 mu tavsiye ediyim serçe mi tavsiye ediyim ahı çıkmış vahı kalmış corsamı tavsiye ediyim cılkı çıkmış eski püskü e21 e30 kasa bmw mi tavsiye edeyim
birincisi anlayana dalga geçmem ama okuduğunu anlamayan arkadaşımla dalgamıda geçerim sefamıda sürerim kimse alınmasın önce okuycaksın okuduğunu anlıycaksın sonra gelip üslubuma laf ediceksin...
ben katiye ve katiyen rover cabrio tavsiye etmedim sadece roverın kallavisi bile o fiyata var dedim tavsite etmedim yazım bir önceki sayfada mevcut buyrun okuyunuz sevgili kardeşlerim..
beni konuşmadığım etmediğim imalar altında bırakırsanız bende sizinle bu tarz uslupla konuşmak zorunda kalırım önce birbirimizi anlıycaz yazdıklarımızı ha yazım uzunsa o zaman hiç cevap verme saygı duyarım ama bir yerine kadar okuyup devamını okumadan cevap verirsen oda ters..
bakıyorum yazılarınızı okurken hepinizin yaşı genç ben hiç bir yazımda yaşımı ön plana atmadım katiyen atmamda hepiniz arkadaşlarımsınız kardeşlerimsiniz ama ben sizin yazdıklarınıza saygı duyup hürmet edip cevap yazmışsam sizden de çok çok az tölarans beklemek hakkımdır diye düşünüyorum...
ben konuya akim falanda değilim mantığın el verdiği şeyi yazıyorum her kezde kendi mantığının el verdiği şeyi yazıyor ben diyorumki canım kardeşimin 7000 ytl si varsa ya modern teknolojiyi yakalamış donanımlı bibr arabaya binicek yada teknolojisi bitmiş devri bibtmiş eski püskü bir yerli yada yerliye yakın prim yapan bir araca binicek bu konun etrafında döndüğü olayda budur...
ben rover cabrio tavsiye etmedim bu senin beni küçük görmen neticende çıkarmış olduğun bir yorumdur olsun ben genede senide seviyorum
ben rover alabilrisin dedim neden dedim modern araba neden dedim yürüyeni ve motoru hondaya aittir hondanın tüm yürüyen ve motor parçaları uyar neden dedim donanımı yüksek araba airbag abs deri döşemeye kadar olanlısını bile bulabilir neden dedim çizgileri hatları hayla çok modern ve çok düzgün 7000 ytl ye alınıcak arabanın parası yerlide alsan en kral prim yapan aracıda alsan sana bir getrisi olmaz prim yapmayan aracı alsanda bir getirisi olmaz o para giden paradır geri dönmez madem dönmiycek madem gidicek bari hakkettiği bir araca gitsin doğana şahina ladaya reno9 a gidiceğine
roverın 4 tane kasası var 200 kasa 400 kasa 600 kasa 800 kasa hangisi zevkine uygunsa alır..
rover dedim çünkü rover şu anda hakettiği konumda olan bir araç değil normal piyasa değeri 15 milyar civarı olması gerekirken fabrikasının kapanması boronkoyların yarı yolda bırakması sabancının götürememesi sonucunda türkiyede ortada kaldı o yüzden fiyatlarıda dip yapdı bu dip yapmasının kime avantajı oldu işde bu 7000 ytl 6000 ytl ye araba arayan arkadaşlara çok büyük avantajı oldu eskiden o fiyata doğan şahin alınırken artık adam gibi arabalar alınmaya başlandı bu kadar basit rover yazmammın sebebi buydu.
ben her bir yazdığım arabanın hesabını vericeksem

vahki vah bana hem ben orda tek roverı yazmadım bakınız şahane araçlar yazdım orda donanımı full+full olan
ben tekrar ediyimde hepinizi seviyorum hiç birinizle öyle bir sıkıntım alıp veremedğim olmaz eminim bir yerde oturup tanışssak çokda güzel hoş sohbet ederiz bu internet ortamında miminkler ve mizaç olmadığı için bazen sıcak yapılan bir espri yanlış anlaşılabiliyor.