%7 indirimli akaryakıt

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZM3563
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZM3563

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar yeni bir akaryakıt istasyonu Türkiye çapında yayılmaya başladı. reklam olmasın diye isim vermek istemiyorum. Açılışta %25 sonraki günlerde %7 ucuz akaryakıt satıyorlar. Şu an için İstanbul İçinde 20 şubeleri var. Diğer şehirlerde var mı araştrmadım.
ben dün depomu fulledim, sevgililer gününe özel %14 indirim vardı. hala hazırda bie sıkıntı yok. başka alıp kullananlar var mı?
Bu arada benim araç benzinli.

bilmece gibi konu olmuş :) umarım ucuz etin yahnisi olayı da olmaz..

markayı merak ettım

markayı söylemiyorsun niye konuyu açıyorsun arkadaşım ağzımıza balı çaldın gidiyorsun :D :D

firma ismi vermiyeyim demişsin reklam olur neden olsun herkez firmayı ögrenir oraya gider mazotunu alır yada benzinini reklam degil yararınız olur

Ben öğrendim FULL diye bir marka piyasaya yeni girmiş promosyon amaçlı indirimli satıyormuş 17 tane istasyonu varmış görürsem girerim alırım benzini affetmem :D :D

Arkadaşlar ne bilim biliyorsunuz diyo tahmin ettim reklam olmasın diye isim vermedim. Firma "Full Pet" gibi birşey.

nispet yapar gibide isme bak full :D Allah muhafaaza fulleme gıbı bı hata yapamayız bu memlekette :D

6 tane Paşabahçe su bardağı da veriyor mu?

İstanbul- Kocaeli - Mersin ve Muğla da var istasyonları sadece.

Geri