7. Ankara Buluşması - 24 Ağustos 2014 !

Ynt: 7. Ankara Buluşması - 24 Ağustos 2014 !

Hadi arkadaşlar! :)) Ouzhan ekliyorum listeye :))

Katılamayanlar için üzüldük, bir sonrakine inşAllah.

:)

Ynt: Ynt: Ynt: 7. Ankara Buluşması - 24 Ağustos 2014 !

mucahitduran link' Alıntı:
Hadi arkadaşlar! :)) Ouzhan ekliyorum listeye :))

Katılamayanlar için üzüldük, bir sonrakine inşAllah.

:)
Tamamdir abi:)

İyi buluşmalar arkadaşlar, bir önceki başlığa yazmıştım hafta sonu ailem geliyor.

Bol bol fotoğraf bekliyoruz ;)

17 Ağustosu oylamıştım ama kaybettik :)

adRe J link' Alıntı:
Darısı bana ab ben daha beklemedeyim :(
benim araç 5 gün sigorta şirketinden tampon bekledi, 6 gün aracı teslim aldım,darısı başına,senin araç ne zaman çıkacak ,

ac@d link' Alıntı:
benim araç 5 gün sigorta şirketinden tampon bekledi, 6 gün aracı teslim aldım,darısı başına,senin araç ne zaman çıkacak ,
Çamurluk halloldu bitti abi yalnız ön tamponda derin bir çiziğim vardı onu hallediyorlar boya atıyorlar lokal avuç içi kadar oda tamponda renk farklılığı oluşturuyor biraz daha uğraşalım dediler sadece çiziğin olduğu kısmın boyanmasını istedim yarım parça boya olmasın dedim o yüzden biraz zor oluyor kendileride yoğunlar sıkıştırmakta istemiyorum aceleye gelip düzgün olmaz diye

adRe J link' Alıntı:
Çamurluk halloldu bitti abi yalnız ön tamponda derin bir çiziğim vardı onu hallediyorlar boya atıyorlar lokal avuç içi kadar oda tamponda renk farklılığı oluşturuyor biraz daha uğraşalım dediler sadece çiziğin olduğu kısmın boyanmasını istedim yarım parça boya olmasın dedim o yüzden biraz zor oluyor kendileride yoğunlar sıkıştırmakta istemiyorum aceleye gelip düzgün olmaz diye
tamponla uğraştırmasaydın , komple boya attırabilirdin,daha temiz olurdu, biliyorsun tampon plastik,
boya önemli değil,

ac@d link' Alıntı:
tamponla uğraştırmasaydın , komple boya attırabilirdin,daha temiz olurdu, biliyorsun tampon plastik,
boya önemli değil,
Ufak bir çizik için komple boyansın istemedim abi ben demeden onlar dedi zaten

hayırlısı olsun, inşallah
istediğin gibi olur , yapılan iş içine siner ,

Geri